Ούτε σήμερα προπονήθηκαν Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς - Απίθανο να είναι στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς & Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Ούτε σήμερα προπονήθηκαν Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς - Απίθανο να είναι στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Κώστας Τόπας 13:12 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 15.09.2023

Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς ούτε την Παρασκευή (15/09) κι έτσι είναι σχεδόν απίθανο να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (17/09, 21:30) στην «OPAP Arena», έχοντας δύο σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήλπιζε ότι θα έχει στη διάθεση του τον Λιβάι Γκαρσία για την αιχμή του «δόρατος», όμως ο 25χρονος από το Τριντινάντ και Τομπάγκο δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα λόγω τραυματισμού κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Η περίπτωση του Σέρβου μεσοεπιθετικού ήταν και η πιο δύσκολη, μετά τον τραυματισμό κοντά στο πλευρό που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης. Αμφότεροι θα κάνουν αγώνα δρόμου για το παιχνίδι στο Μπράιτον και τον πρώτο αγώνα για το Europa League.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχει αγωνιστεί σε αγώνα της ΑΕΚ έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο παιχνίδι με την Αντβέρπ και οι άνθρωποι της ομάδας είναι επιφυλακτικοί για το πότε θα γυρίσει. Από την άλλη ο Γκατσίνοβιτς νιώθει ακόμα μυϊκό πόνο στα πλευρά από μία απότομη κίνηση που έκανε στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ στην «OPAP Arena».