Στην αντεπίθεση για το θέμα Γκρίνγουντ ο προπονητής της Οσασούνα: «Μας λένε π@@@ς! Ας μιλήσουμε για όλα» (vid)

Μέισον Γκρίνγουντ

i

PrtScr

Στην αντεπίθεση για το θέμα Γκρίνγουντ ο προπονητής της Οσασούνα: «Μας λένε π@@@ς! Ας μιλήσουμε για όλα» (vid)

Κώστας Τόπας 11:27 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 18.09.2023

Ο προπονητής της Οσασούνα, Τζάγκομπα Αρρασάτε, επέκρινε τους οπαδούς της ομάδας του που φώναζαν εναντίον του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ που αγωνίζεται ως δανεικός στη Χετάφε.

Το ντεμπούτο του Μέισον Γκρίνγουντ στη La Liga με τη φανέλα της Χετάφε δεν πήγε πολύ καλά. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού στη σύντροφό του, αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ομάδα της Μαδρίτης, θέλοντας να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία τον έκανε δικό της.

Ωστόσο, στο πρώτο ματς με τη φανέλα της Χετάφε κόντρα στην Οσασούνα, ο Άγγλος μπήκε στο 77ο λεπτό, με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας να τον... υποδέχονται με συνθήματα εις βάρος του. «Γκρίνγουντ πέθανε», φώναζαν οι φίλαθλοι της ομάδας της Παμπλόνας.

Ο προπονητής της Οσασούνα, Τζάγκομπα Αρρασάτε, επέκρινε τους οπαδούς της ομάδας του που φώναζαν εναντίον του Μέισον Γκρίνγουντ

«Δεν έχετε ακούσει συνθήματα κατά της Οσασούνα; Α, εντάξει, τότε ας μιλήσουμε για όλα αυτά. Έχετε ακούσει το "Οσασούνα γ***" σωστά; Το έχουν τραγουδήσει αυτό οπαδοί αντίπαλων ομάδων και είναι πολύ κακό», είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα. Ωστόσο, ο Αρρασάτε δεν αγνόησε τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους φίλους της Οσασούνα κατά του Γκρίνγουντ.

«Είναι πολύ κακό. Είναι παίκτης και στο τέλος ο νόμος θα υπαγορεύσει τα υπόλοιπα. Είναι σπουδαίος παίκτης και θα είναι πολύ χρήσιμος για τη Χετάφε. «Αλλά αν μιλάμε για συνθήματα, θα ήταν φυσιολογικό να μιλήσουμε για όλα, όχι μόνο για αυτά που σας ενδιαφέρουν», κατέληξε ο προπονητής της Οσασούνα.

Αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο είναι ότι τα υβριστικά συνθήματα μπορεί να γίνουν συνηθισμένα για τον Γκρίνγουντ, μετά από προηγούμενες κατηγορίες για βίαιη σεξουαλική επίθεση, οι οποίες έκτοτε έχουν απορριφθεί. Ωστόσο, η Οσασούνα κινδυνεύει να λάβει τιμωρία από τη La Liga, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από κλείσιμο της εξέδρας ή πρόστιμα.