«Γκρίνγουντ πέθανε»: Χαμός στην πρεμιέρα του Άγγλου με τη Χετάφε κόντρα στην Οσασούνα

Μέισον Γκρίνγουντ

i

©printscreen

«Γκρίνγουντ πέθανε»: Χαμός στην πρεμιέρα του Άγγλου με τη Χετάφε κόντρα στην Οσασούνα

Δημήτρης Χούπης 20:02 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 17.09.2023

Οι οπαδοί της Οσασούνα υποδέχτηκαν με... απαράδεκτα συνθήματα τον Μέισον Γκρίνγουντ, όταν αυτός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να δεχτούν τιμωρία.

Το ντεμπούτο του Μέισον Γκρίνγουντ στη La Liga με τη φανέλα της Χετάφε δεν πήγε πολύ καλά. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού στη σύντροφό του, αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ομάδα της Μαδρίτης, θέλοντας να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία τον έκανε δικό της. 

Στο πρώτο ματς με τη φανέλα της Χετάφε κόντρα στην Οσασούνα λοιπόν ο Άγγλος μπήκε στο 77ο λεπτό, με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας να τον... υποδέχονται με συνθήματα εις βάρος του. «Γκρίνγουντ πέθανε», φώναζαν οι φίλαθλοι της ομάδας της Παμπλόνας.

Όπως είναι λογικό η La Liga θα λάβει τα μέτρα της το περιστατικό και ενδέχεται να τιμωρήσει την Οσασούνα, για τα συνθήματα των οπαδών της. Άνθρωποι από τη Λίγκα έχουν ήδη ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα για το συμβάν. 

Μιλώντας στην Athletic ο προπονητής της Οσασούνα σχολίασε τα όσα έγιναν στο γήπεδο, λέγοντας ότι τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν απαράδεκτα. «Το σύνθημα "Άντε γ@@@σου Οσασούνα" δεν ήταν ωραίο, όπως και το σύνθημα κατά του Γκρίνγουντ ήταν απαράδεκτο», σχολίασε αρχικά ο Χόγκομπα Αρασάτε και συνέχισε. 

«Είναι ένας παίκτης που στο τέλος η δικαιοσύνη τον αθώωσε. Παρόλα αυτά αν είναι να μιλάμε για συνθήματα, να λέμε για όλα, όχι για μερικά από αυτά». είπε αργότερα.