Η περίεργη ρήτρα του Γκρίνγουντ στη Χετάφε σε περίπτωση που δεν τα πάει καλά

Μέισον Γκρίνγουντ

i

©Getafe C.F.

Η περίεργη ρήτρα του Γκρίνγουντ στη Χετάφε σε περίπτωση που δεν τα πάει καλά

Κώστας Τόπας 08:46 - 05.09.2023

Η Χετάφε έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο με τον Μέισον Γκρίνγουντ και ο Άγγλος μεσοεπιθετικός επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ, σε περίπτωση που η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δεν μείνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη του Άγγλου μεσοεπιθετικού.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια που βρισκόταν εκτός δράσης, εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που είχε, ο Μέσιον Γκρίνγουντ δόθηκε δανεικός στην Χετάφε, η οποία θα του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Οι Ισπανοί ήρθαν σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Άγγλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με την «Athletic», η συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χετάφε σχετικά με τον παίκτη περιέχει ρήτρα που επιτρέπει στην ισπανική ομάδα να λύσει το συμβόλαιο ανά πάσα στιγμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η αγγλική εφημερίδα, η Χετάφε έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο με τον 21χρονο μεσοεπιθετικός, οποίος μπορεί να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ», σε περίπτωση που η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δεν μείνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη του παίκτη.

Ο Χοσέ Μπορντάλας, προπονητής της ομάδας της Χετάφε, είχε ανακοινώσει την υποστήριξή του στον παίκτη, τόνισε την εμπιστοσύνη του σε αυτόν και επιβεβαίωσε ότι η ομάδα θα βοηθούσε τον Γκρίνγουντ να ανακτήσει ξανά το επίπεδό του, μετά τη μακρά απουσία του από τα γήπεδα.