Δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Χετάφε ο Γκρίνγουντ

Μέισον Γκρίνγουντ

i

Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Χετάφε ο Γκρίνγουντ

Μαρία Δαλιάνη • 09:08 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός Γκρίνγκουντ ετοιμάζεται να κάνει retstart στην καριέρα, καθώς δόθηκε δανεικός στη Χετάφε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια που βρισκόταν εκτός δράσης, εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που είχε, ο Μέσιον Γκρίνγουντ δόθηκε δανεικός στην Χετάφε με την ισπανική ομάδα να του δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Οι Ισπανοί ήρθαν σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Άγγλου μεσοεπιθετικού με την Χετάφε να ανακοινώνει λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου την απόκτηση του Γκρίνγουντ.

Πάντως, το όνομα του Άγγλου μεσοεπιθετικού είχε ακουστεί και για την Λάτσιο αλλά και για τον Ολυμπιακό ενώ σύμφωνα με την «Mirror» και η Μπεσίκτας είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του. 

Προτάσεις για τον παίκτη υπήρχαν και από την Σαουδική Αραβία ωστόσο, οι ομάδες δεν ήθελαν να χαλάσουν το προφίλ τους παίρνοντας έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος κατηγορούταν για ξυλοδαρμό και σεξουαλική κακοποίηση με τις κατηγορίες όμως να έχουν αποσυρθεί εδώ και περίπου ένα εξάμηνο.

Πλέον, έχει την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αποχωρώντας για πρώτη φορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 129 εμφανίσεις με 35 γκολ.