Διέλυσε με επτάρα τη Βαγιεκάνο η Ατλέτικο - Νίκη και για τη Χετάφε

Ατλέτικο Μαδρίτης

i

©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Διέλυσε με επτάρα τη Βαγιεκάνο η Ατλέτικο - Νίκη και για τη Χετάφε

Κώστας Τσιακλής 00:58 - 29.08.2023

Η Ατλέτικο ήταν εντυπωσιακή και διέλυσε τη Βαγιεκάνο με 0-7. Νίκη και για τη Χέταφε με 1-0 επί της Αλαβές.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέχισε το καλό της ξεκίνημα στη La Liga αφού διέλυσε τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 0-7! Μάλιστα οι ροχιμπλάνκος» καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο αφού προηγήθηκαν με 0-3. Στο άλλο ματς η Χετάφε επικράτησε με 1-0 της Αλαβές και προσπέρασε την αντίπαλο της στη βαθμολογία. 

Στην αναμέτρηση που έγινε στο «Estadio de Vallecas» η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της καθώς προηγήθηκε μόλις στο 2' με το ωραίο διαγώνιο σουτ του Αντουάν Γκριεζμάν. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Συγκεκριμένα στο 16' ο Σαούλ βρήκε ωραία τον Μέμφις Ντεπάι μέσα στην περιοχή και αυτός απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2. Στο 36' η Ατλέτικο καθάρισε το παιχνίδι με τον Ναουέλ Μολίνα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει ιδανικά τον Στόλε Ντιμιτριέφσκι.

Η ομάδα του Σιμεόνε δεν εφησυχάστηκε από το προβάδισμα της και πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα τέσσερα τέρματα. Δύο γκολ σκόραρε ο Άλβαρο Μοράτα (73', 84') ενώ από ένα σημείωσαν οι Άνχελ Κορέα (79') και Μάρκος Λιορέντε (86').

Με τη νίκη της η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς. Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κάνει το απόλυτο με το πέρας τριών αγωνιστικών είναι η συμπολίτισσα, Ρεάλ. Από την άλλη η Βαγιεκάνο υπέστη την πρώτη της ήττα και έτσι παρέμεινε στους έξι βαθμούς και στην 6η θέση.

Της... ανατροπής στο «Θεράμικα» με νικήτρια την Μπαρτσελόνα σε ματς έπος!
LA LIGA

20:28 - 27.08.2023

Της... ανατροπής στο «Θεράμικα» με νικήτρια την Μπαρτσελόνα σε ματς έπος!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Θεράμικα», που η Μπαρτσελόνα από το υπέρ της 2-0 βρέθηκε να χάνει με 3-2, τελικά πήρε τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 4-3 και έμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο άλλο παιχνίδι η Χετάφε επικράτησε με 1-0 της Αλαβές. Λυτρωτής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπόρχα Μαγιοράλ, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 84'. Με τη νίκη της η Χετάφε ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς και προσπέρασε την αντίπαλο της που έχει τρεις.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ