Ο Μαξίμοβιτς και οι άλλες επιλογές του ΠΑΟΚ

Νεμάνια Μαξίμοβιτς

i

© PrtScr

Ο Μαξίμοβιτς και οι άλλες επιλογές του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 15:32 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 14.08.2023

Ο ΠΑΟΚ θέλει σαν τρελός τον Σέρβο, αλλά εχει plan b και plan c, σε περίπτωση που το θέμα δεν προχωρήσει.

Μπορεί το σίριαλ της απόκτησης του Μαγκομέντκ Οζντόεφ να τελείωσε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, στην Τούμπα προσπαθούν να τελειώσουν τώρα και με το σίριαλ Μαξίμοβιτς, που έχει αρχίσει να τραβά αρκετά.

Η υπόθεση του Σέρβου μέσου, που αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα χθες 13/8, έχει προχωρήσει αρκετά, ο ΠΑΟΚ έφτασε στις απαιτήσεις της Χετάφε, μετά την πώληση του Αουγκούστο στη Ναντ Ισπανοί βρήκαν τρόπο προκειμένου να ανεβάσουν το κόστος της μεταγραφής.

Ο Δικέφαλος συζητά εβδομάδες με τη Χετάφε, η οποία ξεκίνησε από τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και τελικά έπεσε στα τέσσερα, για να παραχωρήσει τον Μαξίμοβιτς, παρότι ο Σέρβος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει όπου θέλει.

Στην Τούμπα αποφάσισαν να ανέβουν από τα δύο εκατομμύρια που πρόσφεραν αρχικά και να “σπρώξουν” όλο το ποσό στη Χετάφε για να αποκτήσουν άμεσα τον Μαξίμοβιτς.

Η τελευταία εξέλιξη αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Χετάφε, προσφέροντας τέσσερα εκατομμύρια, ωστόσο ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας ανέφερε πως τα τέσσερα εκατομμύρια τα θέλει για την ομάδα του και πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συμφωνήσει και με τη Βαλένθια που έχει το 30% σε περίπτωση πώλησης του Σέρβου χαφ!

Αυτό προκάλεσε έναν εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ γιατί ο πρόεδρος της Χετάφε δεν το είχε βάλει στο τραπέζι εξ’ αρχής και με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να… στριμώξει τον Δικέφαλο, να ανεβάσει το κόστος της μεταγραφής πάνω από τα 5,5 εκατομμύρια!

Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, ο ατζέντης Ντίνος Διαμαντόπουλος, που μαζί με τον Ζήση Βρύζα, χειρίζονται την υπόθεση του Μαξίμοβιτς, έφυγε στην Ισπανία για επαφές με τη Χετάφε και τη Βαλένθια, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε και να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του Μαξίμοβιτς.

Με καυτό Λιβάγια η Χάιντουκ Σπλιτ πέτυχε το 3 στα 3 και βρέθηκε στην κορυφή πριν έρθει στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

00:02 - 14.08.2023

Με καυτό Λιβάγια η Χάιντουκ Σπλιτ πέτυχε το 3 στα 3 και βρέθηκε στην κορυφή πριν έρθει στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Η Χάιντουκ Σπλιτ νίκησε 3-0 εντός έδρας τη Σλάβεν Μπελούπο με δύο γκολ του Λιβάγια κι έρχεται ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος για ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Με τον ίδιο τον Μαξίμοβιτς υπάρχει συμφωνία για το συμβόλαιό του κι εφόσον δώσει το ΟΚ η Χετάφε, ο Σέρβος θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Για κάθε ενδεχόμενο υπάρχουν κι άλλες επιλογές στο τραπέζι. Στην Τούμπα, υπάρχει συζήτηση για έναν νεαρό Αργεντίνο χαφ, ο οποίος μπορεί να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη με αγορά από την ομάδα του, ενώ υπάρχει και δεύτερος χαφ, από γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα, που κι αυτός μπορεί να έρθει άμεσα ως δανεικός με οψιόν αγοράς, με το συνολικό κόστος να φτάσει στο ποσό που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ από την πώληση του Αουγκούστο.