Λιβάγια: «Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ, έχουμε καλή ομάδα»

Λιβάγια: «Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ, έχουμε καλή ομάδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:05 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 14.08.2023

Ο Μάρκο Λιβάγια υπέγραψε τη νίκη της Χάιντουκ Σπλιτ επί της Σλάβεν Μπελούπο κι αναφέρθηκε στη μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Ο ηγέτης της Χάιντουκ Σπλιτ είναι ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ οδηγεί την ομάδα του μέχρι στιγμής. Την περασμένη σεζόν ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα και ο ίδιος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Στο ματς πρωταθλήματος την Κυριακή εντός έδρας με τη Σλάβεν Μπελούπο, ο Λιβάγια σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ στη νίκη της ομάδας του με 3-0. Είχε επίσης ένα γκολ που ακυρώθηκε και ένα χαμένο πέναλτι.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League μετράει τρία στα τρία στο πρωτάθλημα (στην πρεμιέρα νίκησε εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και βρίσκεται στην κορυφή. Ο Λιβάγια μετά το ματς με τη Σλάβεν αναφέρθηκε στη μάχη της Τούμπας την ερχόμενη Πέμπτη:

Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι

«Ψυχολογικά είναι πολύ σημαντική νίκη. Την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ματς με τον ΠΑΟΚ και το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε τη Σλάβεν και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κατάταξη. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε στο σωστό δρόμο, ο καθρέφτης μας πρέπει να είναι αυτό το δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε με τη Σλάβεν.

Όσο για μένα, το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Οι αριθμοί είναι πάντα όμορφο πράγμα, αλλά δεν αγχώνομαι γι' αυτό. Χαίρομαι που η ομάδα αντέδρασε καλά μετά το κακό πρώτο ημίχρονο. Ίσως η Ευρώπη άφησε λίγο σημάδι κούρασης, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μπει κανείς τόσο άσχημα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοι είμαστε κι ότι αξίζαμε τη νίκη». Σ’ ερώτηση για την ατμόσφαιρα ο Λιβάγια πρόσθεσε:

Με καυτό Λιβάγια η Χάιντουκ Σπλιτ πέτυχε το 3 στα 3 και βρέθηκε στην κορυφή πριν έρθει στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

00:02 - 14.08.2023

Με καυτό Λιβάγια η Χάιντουκ Σπλιτ πέτυχε το 3 στα 3 και βρέθηκε στην κορυφή πριν έρθει στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Η Χάιντουκ Σπλιτ νίκησε 3-0 εντός έδρας τη Σλάβεν Μπελούπο με δύο γκολ του Λιβάγια κι έρχεται ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος για ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

«Πραγματικά υπέροχη ατμόσφαιρα, 26.000 άνθρωποι ήρθαν εναντίον της Μπελούπο. Συγχαρητήρια σε αυτούς, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη, ξέρουμε πού αγωνιζόμαστε».