Ο Ρόι Κιν φέρεται να χτυπήθηκε από οπαδό της Άρσεναλ, προτού ορμήξει ο Μίκα Ρίτσαρντς (vid)

Μίκα Ρίτσαρντς

i

PrtScr

Ο Ρόι Κιν φέρεται να χτυπήθηκε από οπαδό της Άρσεναλ, προτού ορμήξει ο Μίκα Ρίτσαρντς (vid)

Κώστας Τόπας 14:43 - 04.09.2023

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Αγγλία, ο Ρόι Κιν χτυπήθηκε από έναν οπαδό της Άρσεναλ, προτού ο συμπαρουσιαστής του Μίκα Ρίτσαρντς του ορμήσει για να υπερασπιστεί τον Ιρλανδό.

Ο Μίκα Ρίτσαρντς και ο Ρόι Κιν ενεπλάκησαν σε καβγά με έναν οπαδό στον αγώνα των «κανονιέρηδων» κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους». Την Κυριακή (03/09) αμφότεροι παρευρέθηκαν στο «Άνφιλντ» για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να κατακτάει το τρίποντο, επικρατώντας 3-1 του συνόλου του Έρικ Τεν Χαχ.

Αυτό όμως που βρίσκεται στο προσκήνιο, είναι ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει τον Ρίτσαρντς να τσακώνεται με έναν άγνωστο άνδρα. Στο βίντεο, ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να αρπάζει τον άνδρα από το πουκάμισό του και να τον κρατάει σε μια πόρτα. 

Οπως μεταδίδει η «Daily Mail», όλα αυτά ξεκίνησαν διότι, ο οπαδός νωρίτερα χτύπησε στο κεφάλι, στο στήθος και στο πηγούνι τον Ρόι Κιν, με αποτέλεσμα να σπεύσει ο Ρίτσαρντς να τον υπερασπιστεί.  Η αστυνομία έχει κάνει έκκληση σε μάρτυρες να προσπαθήσουν να ρίξουν φως σε αυτά τα γεγονότα. 

«Η αστυνομία ερευνά μια επίθεση που φέρεται να έλαβε χώρα στο Emirates Stadium κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Άρσεναλ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχουν συλλήψεις. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.