Χαμός στη Γιουνάιτεντ με Τεν Χαχ και Σάντσο: «Για όλα εγώ σου φταίω, ψέματα όσα λέτε για μένα»

Έρικ Τεν Χαχ & Τζέιντον Σάντσο

i

©Photo by Michael Regan/Getty Images/Ideal Images

Χαμός στη Γιουνάιτεντ με Τεν Χαχ και Σάντσο: «Για όλα εγώ σου φταίω, ψέματα όσα λέτε για μένα»

Κώστας Τόπας 08:31 - 04.09.2023

Το κλίμα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά μετά την ήττα από την Άρσεναλ, δεν είναι το καλύτερο κι αυτό αποδείχθηκε με την κόντρα που άνοιξε ο Τζέιντον Σάντσο με τον Έρικ Τεν Χαχ.

Επειτα από ένα επεισοδιακό ματς, η Άρσεναλ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Φούλαμ. Μετά το τέλος του αγώνα, Έρικ Τεν Χαχ, κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Τζέιντον Σάντσο και «ξεσπάθωσε», τονίζοντας ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν έχει την απαιτούμενη εικόνα στις προπονήσεις.

«Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ ο Τζέιντον λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Θα πρέπει να πιάνεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάθε ημέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επιλογές στην επίθεση, οπότε δεν επιλέχτηκε για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Η δήλωση του Ολλανδού τεχνικού δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Σάντσο, ο οποίος λίγο αργότερα ξέσπασε στο Twitter, πετώντας τα βέλη του για τον Τεν Χαχ.

«Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω σε ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς ψευδή. Πήγα πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν επιλέχτηκα, είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος εδώ και καιρό κάτι που δεν είναι δίκαιο! Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να συνεισφέρω στην ομάδα μου. 

Σέβομαι όλες τις αποφάσεις που παίρνει το προπονητικό επιτελείο, παίζω μαζί με φανταστικούς παίκτες και είμαι ευγνώμων για αυτό και ξέρω πως κάθε εβδομάδα είναι πρόκληση. Θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό το σήμα ό,τι και αν γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάντσο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.