Έπος: Όλοι οι οπαδοί της Άρσεναλ πανηγύρισαν που μπήκε στο ματς με τη Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ! (vid)

Χάρι Μαγκουάιρ

i

©prtscr

Έπος: Όλοι οι οπαδοί της Άρσεναλ πανηγύρισαν που μπήκε στο ματς με τη Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ! (vid)

Sportal newsroom 21:32 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 03.09.2023

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μπήκε αλλαγή στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ και ολόκληρο το «Emirates» πανηγύρισε την είσοδό του.

Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι στο Λονδίνο η Άρσεναλ επικράτησε της Γιουνάιτεντ με 3-1 αλλά το στιγμιότυπο του αγώνα ήταν η είσοδος του Χάρι Μαγκουάιρ στον αγώνα με όλο το γήπεδο να πανηγυρίζει.

Ο Μαγκουάιρ μπήκε αναγκαστικά στο παιχνίδι, καθώς τραυματίστηκε ο Λισάντρο Μαρτίνεζ, ενώ επίσης εκτός είναι ο Ραφαέλ Βαράν. Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 1-1. Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη για την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος έχασε και τον Βίκτορ Λίντελοφ και έβαλε τον Τζόνι Έβανς που πριν λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο με τους «Κόκκινους Διαβόλους». Οι αλλαγές αυτές δεν βοήθησαν την ομάδα τους με την Άρεναλ να βρίσκει δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+6', 90+11') με τα γκολ των Ράις και Ζεσούς. Το πρώτο το είχε βάλει ο Έντεγκαρντ (28'), ο οποίος ισοφάρισε το γκολ του Ράσφορντ ένα γκολ πριν.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι ο Μαγκουάιρ ήταν πάρα πολύ κοντά στην Γουέστ Χαμ, με την Γιουνάιτεντ να αποφασίζει τελικά να μην τον παραχωρήσει, καθώς θεωρούσε ότι δεν προλάβαινε να βρει αντικαταστάτη του. Έτσι στη θέση του τα «Σφυριά» πήραν τον Ντίνο Μαυροπάνο.