Ο Μίκα Ρίτσαρντς και ο Ρόι Κιν ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά με οπαδό (vid)

Μίκα Ρίτσαρντς & Ρόι Κιν

i

PrtScr

Ο Μίκα Ρίτσαρντς και ο Ρόι Κιν ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά με οπαδό (vid)

Κώστας Τόπας 09:46 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 04.09.2023

Ο Μίκα Ρίτσαρντς και ο Ρόι Κιν ενεπλάκησαν σε καβγά με έναν οπαδό στον αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρίτσαρντς και ο Κιν εργάζονταν και οι δύο για καλύψεις αγώνων στο Sky Sports. Την Κυριακή (03/09) παρευρέθηκαν στο «Άνφιλντ» για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κανονιέρηδες» να κατακτούν το τρίποντο, επικρατώντας 3-1 των «κόκκινων διαβόλων».

Μετά τον αγώνα, ένα βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φαινόταν να δείχνει τον Ρίτσαρντς να τσακώνεται με έναν άγνωστο άνδρα. Στο βίντεο, ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να αρπάζει τον άνδρα από το πουκάμισό του και να τον κρατά σε μια πόρτα. Ο Ρόι Κιν από την άλλη, φωνάζει και κάνει χειρονομίες προς τον οπαδό, ενώ ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα στέκονται κοντά.

Εκπρόσωπος του Sky Sports δήλωσε: «Κατανοούμε ότι η αστυνομία ερευνά μια υποτιθέμενη επίθεση από μέλος του κοινού αμέσως πριν από το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο που φαίνεται, ο Μίκα Ρίτσαρντς ενεργούσε για να διαχέει μια κατάσταση».