Άντονι: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, η αθωότητα μου θα φανεί» - Εκτός εθνικής Βραζιλίας εξαιτίας της υπόθεσης

Άντονι: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, η αθωότητα μου θα φανεί» - Εκτός εθνικής Βραζιλίας εξαιτίας της υπόθεσης

Sportal newsroom 22:59 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 05.09.2023

Σε δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Άντονι με ένα μακροσκελές μήνυμα, απάντησε σε όλες τις κατηγορίες εις βάρος του, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης της πρώην συντρόφου του.

Η υπόθεση κακοποίησης της Γκαμπριέλα Καβαλίν, πρώην συντρόφου του Άντονι, έχει έρθει ξανά στο φως, με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατηγορείται για σωματική επίθεση.

Η ίδια, είχε δηλώσει: «Είπε ότι αν δεν έμενα μαζί του, δεν θα έμενα με κανέναν. Του είπα ότι ήμουν έγκυος, ότι με τρόμαζε, κάνοντας την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Έτρεμα από φόβο». Μάλιστα, είχε προσθέσει: «Ο Άντονι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και δεν με άφηνε να φύγω. Έσπασε πράγματα, πήρε το διαβατήριο μου. Μου πετούσε μπάλες ποδοσφαίρου, μου πετούσε ένα κινητό. Είπε ότι θα με σκοτώσει, ότι θα αυτοκτονήσει».

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε δώσει μια απάντηση και το έκανε με ανάρτηση του στο Instagram.

Η ανάρτηση του Άντονι

«Από σεβασμό στους οπαδούς, τους φίλους και την οικογένεια μου, αισθάνομαι υποχρεωμένος να μιλήσω για τις ψευδείς κατηγορίες με τις οποίες έχω έρθει αντιμέτωπος.

Από την αρχή έχω χειριστεί το θέμα σοβαρά και με σεβασμό, παρέχοντας τις οφειλόμενες διευκρινίσεις στις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη οπότε δεν μπορώ να εκφραστώ δημόσια για αυτή.

Ωστόσο, μπορώ να πω με σιγουριά, ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν ήδη και θα υπάρξουν κι' άλλα. Η σχέση μου με την κυρία Γκαμπριέλα ήταν ταραχώδης, με λεκτικές επιθέσεις και από τους δύο, όμως ποτέ δεν προχώρησα σε σωματική βία.

Κάθε φορά, είτε σε καταθέσεις, είτε σε συνεντεύξεις της, παρουσιάζει μια νέα εκδοχή κατηγοριών. Έτσι, αρνούμαι τις κατηγορίες και σας ενημερώνω ότι είμαι στη διάθεση των Βραζιλιάνικων αρχών για να ξεκαθαρίσω ότι άλλο χρειαστεί. Έχω εμπιστοσύνη, ότι οι έρευνες της αστυνομίας, θα αποκαλύψουν την αλήθεια για την αθωότητα μου».

Εκτός εθνικής Βραζιλίας ο Άντονι

Η υπόθεση αυτή μάλιστα, οδήγησε τον προπονητή της εθνικής Βραζιλίας, Φερνάντο Ντίνιζ, να τον αφήσει εκτός αποστολής, παίρνοντας στη θέση του τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία, ο Άντονι δεν θα κληθεί ξανά στη «σελεσάο».