Ο Γκρίνγουντ ακόμα δεν έπαιξε και έκανε ρεκόρ στη Χετάφε

Μέισον Γκρίνγουντ

i

©Getafe C.F.

Ο Γκρίνγουντ ακόμα δεν έπαιξε και έκανε ρεκόρ στη Χετάφε

Ορέστης Καδδάς 20:50 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 15.09.2023

Ο Μέισον Γκρίνγουντ μπορεί ακόμα να μην έχει αγωνιστεί με τη Χετάφε, αλλά ήδη σε μια εβδομάδα πούλησε περισσότερες φανέλες από οποιοδήποτε παίκτη της ισπανικής ομάδας.

Ο δανεισμός του Μέισον Γκρίνγουντ στη Χετάφε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει πολλές διαμαρτυρίες στην Αγγλία αλλά και γενικότερα στον κόσμο, καθώς πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Άγγλος είναι ένοχος για τον ξυλοδαρμό της κοπέλας του, Χάριετ Ρόμπσον και πως δεν θα έπρεπε να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία. Ο κόσμος της ισπανικής ομάδας πάντως δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη.

Αυτό γιατί ο Άγγλος παρά το βεβαρημένο παρελθόν του έχει προκαλέσει πανικό έχοντας σπάσει ήδη ρεκόρ στο σύλλογο της Μαδρίτης, πουλώντας περισσότερες φανέλες σε μια εβδομάδα από οποιοδήποτε άλλο παίκτη στην ιστορία της ομάδας. 

Το νούμερο 12 έχει γίνει ανάρπαστο και όλοι περιμένουν τον 21χρόνο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει με την Οσασούνα την Κυριακή (17/9).

Πάντως η Χάριετ Ρόμπσον, η κοπέλα του, που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό, όχι μόνο δεν έχει εξαφανιστεί από τη ζωή του Άγγλου αστέρα, αλλά παραμένει σύντροφός του και μάλιστα το ζευγάρι έχει πλέον και ένα παιδί.

Ήδη υπάρχουν φήμες για επιστροφή του διεθνή επιθετικού στην Μάντσεστερ είτε το χειμώνα, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι και μένει να φανεί τί αντίδραση θα υπάρξει από τους οπαδούς των «Κόκκινων Διαβόλων»