Ανοιχτός να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο - Ενδιαφέρον της Νότιγχαμ για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Ανοιχτός να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο - Ενδιαφέρον της Νότιγχαμ για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό

Δημήτρης Χούπης 18:28 - 15.09.2023

Ο Τζέιντον Σάντσο φαίνεται ότι είναι ανοιχτός να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το περιστατικό με τον Τεν Χαχ και η Νότιγχαμ είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ακόμα ανοιχτό, αφού οι διαφορές του με τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ δεν έχουν λυθεί. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος είναι εκτός προπονήσεων με την πρώτη ομάδα και την ίδια ώρα ακολουθεί ατομικές προπονήσεις. 

Κάπως έτσι ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα, μία ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σάντσο είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο τεχνικός της Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 23χρονο, στην Εθνική Αγγλίας Κ-17 και κάπως έτσι η περίπτωσή του είναι αρκετά ελκυστική για τους «κόκκινους». 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν λάβει προτάσεις και από τη Σαουδική Αραβία πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ο παίκτης βρίσκεται ακόμα στην ομάδα. 

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Έρικ Τεν Χαχ ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υπόθεση του Σάντσο. Για την οποία σχολίασε ότι ο σύλλογος του είπε να είναι αυστηρός με τον Άγγλο, ενώ την ίδια ώρα υποστήριξε πως είναι η δουλειά του να βάζει κάποια όρια στην ομάδα. 

«Το νόημα είναι η αυστηρότητα. Το κλαμπ μού το ζήτησε γιατί δεν υπήρχε καλή κουλτούρα πριν από το τέλος της περασμένης σεζόν. Έπρεπε να θέσω κάποια στάνταρντς και αυτό έκανα. Η ομάδα είναι απ' όλα. Εάν κάποιος, είτε παίκτες, είτε από το σταφ, περάσει τα όρια του οικοδομήματος, θα πρέπει να είσαι δυνατός», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.