Η μητέρα του Μαγκουάιρ «υψώνει ασπίδα προστασίας» στον γιό της - «Αυτό που περνάει ο Χάρι, ξεπερνάει κατά πολύ τα πλαίσια του ποδοσφαίρου»

Χάρι Μαγκουάιρ

i

©printscreen

Η μητέρα του Μαγκουάιρ «υψώνει ασπίδα προστασίας» στον γιό της - «Αυτό που περνάει ο Χάρι, ξεπερνάει κατά πολύ τα πλαίσια του ποδοσφαίρου»

Κωνσταντίνος Ζήκος 13:52 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 14.09.2023

Η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ πραγματοποίησε δήλωση, στην οποία υπερασπίζεται τον γιο της, αφού δηλώνει πολύ στεναχωρημένη για τα όσα περνάει το παιδί της, μέσω της πολύ σκληρής και άδικης κριτικής.

«Ασπίδα προστασίας» ύψωσε η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ για τον γιό της, καθώς τα υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπο του έχουν ξεπεράσει κάθε λογική. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δέχεται συνεχή και ακραία κριτική προς το πρόσωπο του.

Αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, στη νίκη με 3-1 επί της Σκωτίας, αλλά το αυτογκόλ που πέτυχε, προκάλεσε το ξέσπασμα από μερίδα οπαδών που άρχισαν να τον βρίζουν. Ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του, όπως το ίδιο έκανε και ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Άρον Ράμσντεϊλ. Στη συνέχεια, ακολούθησε και η δήλωση της μητέρας του, που υπερασπίστηκε τον γιο της.

H δήλωση της μητέρας του Χάρι Μαγκουάιρ

«Ως μαμά που βλέπει το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων που οποία λαμβάνει ο γιος μου από κάποιους θαυμαστές, ειδήμονες και τα μέσα ενημέρωσης είναι επαίσχυντο και εντελώς απαράδεκτο σε οποιοδήποτε κοινωνικό επίπεδο, πόσο μάλλον για κάποιον που εργάζεται τόσο σκληρά για σύλλογο και χώρα. Ήμουν εκεί στην κερκίδα ως συνήθως, δεν είναι αποδεκτό αυτό που έχει δημιουργηθεί, πάνω από το τίποτα».

«Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει πολύ το ποδόσφαιρο. Για μένα δεν είναι εντάξει το να τον βλέπω να περνάει αυτό που περνάει. Δεν θα ήθελα να δω άλλους γονείς ή παίκτες να περνούν από αυτό στο μέλλον, ειδικά τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που το κάνουν αυτό σήμερα. Ο Χάρι έχει τεράστια καρδιά και είναι καλό που είναι ψυχικά δυνατός και μπορεί να το χειριστεί όπως άλλοι μπορεί να μην μπορέσουν. Εύχομαι κανένας να μην δεχτεί τέτοιου είδους κακοποίηση».