Μαγκουάιρ: «Θέλω να παίζω περισσότερο - Δεν έχω ξεκινήσει βασικός στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν»

Χάρι Μαγκουάιρ

i

© PrtScr

Μαγκουάιρ: «Θέλω να παίζω περισσότερο - Δεν έχω ξεκινήσει βασικός στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:53 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 14.09.2023

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έδειξε μέσα από τις δηλώσεις του την απογοήτευσή του για τον χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει τη φετινή σεζόν.

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ. Το αυτογκόλ του 30χρονου αμυντικού στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και την Σκωτία, σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων κι έβαλε τον ποδοσφαιριστή στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για ακόμη μία φορά.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και στο 67' μετά από μια σέντρα του Ρόμερτσον έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους Σκωτσέζους να μειώνουν σε 2-1.

Ωστόσο, το αυτογκόλ δεν κόστισε στα «τρία λιοντάρια» καθώς στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1, με τους Φόντεν (32'), Μπέλιγχαμ (35') και Κέιν (81') να βρίσκουν δίχτυα για την ομάδα.

Πριν λίγες ώρες, ο Χάρι Μαγκουάιρ παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων έδειξε την πικρία του για τον χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος στόπερ παραπονέθηκε πως δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε αυτά τα πρώτα τέσσερα ματς, ενώ παράλληλα έκανε το δικό του σχόλιο για το ενδιαφέρον που έδειξε η Γουέστ Χαμ αυτό το καλοκαίρι.

Όσα δήλωσε ο Μαγκουάιρ:

«Φυσικά, η καριέρα μου στην Αγγλία είναι μεγάλη προτεραιότητα. Και το ίδιο είναι και η καριέρα μου στο σύλλογο. Τελείωσα την περασμένη σεζόν με δύο πολύ δυνατές εμφανίσεις για την Αγγλία και έχω παίξει και στους πέντε αγώνες για να μας βοηθήσω να βρεθούμε εκεί που βρισκόμαστε, στα προκριματικά, οπότε πρέπει να συνεχίσω να αποδίδω όταν με επιλέγουν. Ακούστε, στο ποδόσφαιρο συλλόγων, θέλω να παίξω παιχνίδια, θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Οι πρώτες τέσσερις εβδομάδες ήταν δύσκολες γιατί ήταν ένα παιχνίδι την εβδομάδα και ο προπονητής δεν με επέλεξε, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια τώρα και είμαι σίγουρος ότι θα παίξω σε πολλά», ανέφερε αρχικά ο Μαγκουάιρ

Σχετικά με την κρούση της Γουέστ Χαμ: «Υπήρξαν συζητήσεις με την Γουέστ Χαμ, απλώς δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν χαρούμενη που έμεινα και εγώ χάρηκα που έμεινα και παλεύω για την θέση μου».

Να θυμίσουμε πως μετά το τέλος του φιλικού ανάμεσα στην Αγγλία και την Σκωτία, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ρωτήθηκε για την απόδοση του κεντρικού αμυντικού της Γιουνάιτεντ και ξέσπασε για τα όσα ακούγονται και γράφονται για τον Μαγκουάιρ.

«Είναι πραγματικά γελοίο ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν. Αυτό συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι αστείο. Ποτέ δεν περίμενα οι δικοί μας «ειδικοί» να αντιμετωπίζουν έναν παίκτη με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου, είναι πολύ σκληρή η κριτική που δέχεται ο Μαγκουάιρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.