Τεν Χαχ: «Ο σύλλογος μου είπε να είμαι αυστηρός με τον Σάντσο, είναι η δουλειά μου να ελέγχω την κατάσταση»

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Τεν Χαχ: «Ο σύλλογος μου είπε να είμαι αυστηρός με τον Σάντσο, είναι η δουλειά μου να ελέγχω την κατάσταση»

Δημήτρης Χούπης 16:48 - 15.09.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ αναφέρθηκε στο θέμα του Τζέιντον Σάντσο, λέγοντας πως από την ομάδα του ζήτησαν να είναι αυστηρός με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Η κόντρα του Τζέιντον Σάντσο με την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη διοίκηση της ομάδας συνεχίζεται, με τον Ολλανδό τεχνικό να αναφέρεται για την όλα έχουν συμβεί. 

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον, μίλησε και για την υπόθεση του Σάντσο. Πιο αναλυτικά υποστήριξε ότι από τις τάξεις της ομάδας του ζήτησαν να είναι αυστηρός με τον μεσοεπιθετικό, λέγοντας παράλληλα ότι η δουλειά του είναι να ελέγχει την όλη κατάσταση. 

«Το νόημα είναι η αυστηρότητα. Το κλαμπ μού το ζήτησε γιατί δεν υπήρχε καλή κουλτούρα πριν από το τέλος της περασμένης σεζόν. Έπρεπε να θέσω κάποια στάνταρντς και αυτό έκανα. Η ομάδα είναι απ' όλα. Εάν κάποιος, είτε παίκτες, είτε από το σταφ, περάσει τα όρια του οικοδομήματος, θα πρέπει να είσαι δυνατός», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Ο Άγγλος πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως είχε αναφέρει η Athletic, αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Τεν Χαχ. Κάτι που είχε αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και να ακολουθήσει μόνος του ατομικά. 

Υπενθυμίζεται ότι η διαμάχη μεταξύ των δύο είχε ξεκινήσει μετά τις δηλώσεις του Ολλανδού για τον Σάντσο, λέγοντας πως δεν ήταν καλά στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τον αγώνα με την Άρσεναλ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε πως όλα όσα είπε είναι ψέματα.