Εκτός προπονήσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέιντον Σάντσο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Εκτός προπονήσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζέιντον Σάντσο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Δημήτρης Χούπης 19:42 - 14.09.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε εκτός προπονήσεων με την πρώτη ομάδα τον Τζέιντον Σάντσο, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε με τον Έρικ Τεν Χαχ.

Τα προβλήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται, αφού μετά τον Άντονι, εκτός και ο Τζέιντον Σάντσο μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε. Πιο αναλυτικά με μια ανακοίνωση οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν γνωστό ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός θα απέχει από τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και θα κάνει ατομικές μόνος του. 

«Ο Τζέιντον Σάντσο θα κάνει ατομικές προπονήσεις, μακριά από την πρώτη ομάδα καθώς εκκρεμεί ένα πειθαρχικό θέμα της ομάδας», έγραφε η ενημέρωση της ομάδας. 

Η όλη κόντρα του Σάντσο με τον Τεν Χαχ ξεκίνησε από τις δηλώσεις του Ολλανδού, στις οποίες ανέφερε ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε στις προπονήσεις. 

«Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ ο Τζέιντον λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Θα πρέπει να πιάνεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάθε ημέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επιλογές στην επίθεση, οπότε δεν επιλέχτηκε για αυτό το παιχνίδι», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του τεχνικού της Γιουνάιτεντ. 

Ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ όμως δεν έμεινε με «σταυρωμένα τα χέρια» και με μία ανάρτηση στο twitter, σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν από τον Τεν Χαχ. 

«Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω σε ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς ψευδή. Πήγα πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν επιλέχτηκα, είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος εδώ και καιρό κάτι που δεν είναι δίκαιο! Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να συνεισφέρω στην ομάδα μου.

Η νέα χορηγική συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αγγίζει καν τους μισθούς του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ!
PREMIER LEAGUE

19:26 - 13.09.2023

Η νέα χορηγική συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αγγίζει καν τους μισθούς του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τη νέα της συμφωνία για τη χορηγία στη φανέλα της ομάδας, με το ποσό να μην είναι καν κοντά σε αυτό που λαμβάνει ετησίως ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

Σέβομαι όλες τις αποφάσεις που παίρνει το προπονητικό επιτελείο, παίζω μαζί με φανταστικούς παίκτες και είμαι ευγνώμων για αυτό και ξέρω πως κάθε εβδομάδα είναι πρόκληση. Θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό το σήμα ό,τι και αν γίνει», έγραφε συγκεκριμένα η ανάρτηση. 

Μάλιστα όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα οι διαφορές μεταξύ των δύο δεν έχουν λυθεί, με αποτέλεσμα ο Σάντσο να πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου.