Στην πόρτα της εξόδου ο Σάντσο - Δεν έλυσε τις διαφορές του με τον Τεν Χαχ

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Στην πόρτα της εξόδου ο Σάντσο - Δεν έλυσε τις διαφορές του με τον Τεν Χαχ

Ιάσονας Τσίλης 18:57 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 12.09.2023

Πολύ κοντά στην αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο, καθώς έπειτα από συζήτηση με τον προπονητή του, Έρικ Τεν Χαχ, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή.

Το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την περίοδο, μόνο ιδανικό δεν είναι. Από τη μία το κακό ξεκίνημα στην Premier League, με δύο ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές και από την άλλη, τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Η υπόθεση του Άντονι έχει αναστατώσει όλο τον οργανισμό της ομάδας, με τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του και τις κατηγορίες περί συγκάλυψης της Γιουνάιτεντ.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και η δυσαρέσκεια του Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος διεθνής, δεν βρισκόταν στην αποστολή για ο ντέρμπι στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, με τον Έρικ Τεν Χαχ να εξηγεί πως αυτό συνέβη, λόγω έλλειψης διάθεσης και χαμηλής απόδοσης στις προπονήσεις, με τον ποδοσφαιριστή όμως να διαψεύδει τα λεγόμενα του προπονητή του.

Στα αποδυτήρια, ο εξτρέμ των «κόκκινων διαβόλων», δεν αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία, με αποτέλεσμα να ενοχληθούν και οι συμπαίκτες του και να δημιουργηθεί μια δυσφορία απέναντι του και από την πλευρά τους.

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα, ο Τζέιντον Σάντσο συνομίλησε με τον Έρικ Τεν Χαχ, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά και για να καταφέρουν να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επετεύχθη και πλέον, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής από το σύλλογο.

Ο Άντονι έβγαλε στη... φόρα συνομιλίες με μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν: «Αν θέλεις θα περιμένω γυμνή στο κρεβάτι»
PREMIER LEAGUE

10:43 - 12.09.2023

Ο Άντονι έβγαλε στη... φόρα συνομιλίες με μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν: «Αν θέλεις θα περιμένω γυμνή στο κρεβάτι»

O 23χρονος εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι μετά τις καταγγελίες εις βάρος του δημοσιοποίησε τα μηνύματα της γυναίκας που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση.

Εδώ και καιρό άλλωστε, βρίσκεται εκτός των βασικών πλάνων του Τεν Χαχ, αρκετά πριν συμβεί το περιστατικό κόντρα στην Άρσεναλ.