Ο Άντονι έβγαλε στη... φόρα συνομιλίες με μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν: «Αν θέλεις θα περιμένω γυμνή στο κρεβάτι»
i

printscreen

Ο Άντονι έβγαλε στη... φόρα συνομιλίες με μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν: «Αν θέλεις θα περιμένω γυμνή στο κρεβάτι»

Sportal newsroom 10:43 - 12.09.2023

O 23χρονος εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι μετά τις καταγγελίες εις βάρος του δημοσιοποίησε τα μηνύματα της γυναίκας που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση.

Η υπόθεση του Άντονι συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς και νέες πληροφορίες να έρχονται στο φως. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες.

Ο Βραζιλιάνος εξτρεμ ερευνάται από την αστυνομία στο Σάο Πάολο και στο Μάντσεστερ, καθώς η πρώην σύντροφός του του Γκαμπριέλα Καβαλίν τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σε τέσσερις περιπτώσεις πέρυσι. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ την περασμένη Πέμπτη, άλλες δύο γυναίκες στη Βραζιλία τον κατηγόρησαν.

Μία εξ αυτών, η Ίνγκριντ Λάνα, μία 33χρονη τραπεζίτης ισχυρίζεται ότι ο Άντονι προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της στο σπίτι του στην Αγγλία τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Μάλιστα όπως σημειώνει, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ την έσπρωξε στον τοίχο και χτύπησε το κεφάλι της.

Μέσω του instagram ο Άντονι θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να... εκθέσει την 33χρονη δημοσιοποιώντας τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο WhatsApp.

Σε ένα από τα μηνύματα, το άτομο που στέλνει μήνυμα στον Άντονι του λέει «αν θέλεις θα περιμένω γυμνή στο κρεβάτι». Σε μια δήλωση στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Globo, ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ δήλωσε σχετικά με το θέμα πως: «Μιλούσα με τηνΊνγκριντ μέσω WhatsApp. Όταν πήγε στην Πορτογαλία για να πάει στα γενέθλια του ξαδέρφου της, ζήτησε να έρθει εδώ στο Μάντσεστερ για να με συναντήσει, με ξεκάθαρη πρόθεση να με γνωρίσει από κοντά, μεταξύ άλλων να με ρωτήσει αν προτιμώ κόκκινα ή λευκά εσώρουχα. Αγόρασα ένα εισιτήριο και της έκλεισα ένα ξενοδοχείο. Μάλιστα, τη συνάντησα στο προαναφερθέν ξενοδοχείο και είχαμε μια οικεία και συναινετική συνάντηση. Αν και επέμενε να συναντηθούμε ξανά για άλλη μια οικεία συνάντηση, λόγω προβλημάτων προγραμματισμού δεν μπόρεσα να την ξαναδώ, καθώς επέστρεψε στη Βραζιλία. Από τότε δεν την έχω ξανασυναντήσει.