Κατηγορίες σοκ και εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την υπόθεση του Άντονι - Ποιος τον... κάλυπτε

Κατηγορίες σοκ και εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την υπόθεση του Άντονι - Ποιος τον... κάλυπτε

Δημήτρης Χούπης 17:43 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 07.09.2023

Νέες εξελίξεις βγαίνουν στη φόρα για την υπόθεση της επίθεσης του Άντονι στην πρώην σύντροφό του, η οποία κατηγορεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως τον κάλυπτε.

Νέες εξελίξεις έχουν βγει στη φόρα για την υπόθεση της επίθεσης του Άντονι στην πρώην σύντροφό του. Πιο αναλυτικά η Daily Mail υποστήριξε ότι στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» υπήρχε ένα άτομο που γνώριζε το περιστατικό και κάλυπτε τον Βραζιλιάνο!

Όπως είναι λογικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται αυτές τις κατηγορίες, πως μέλος του ιατρικού τιμ  περιέθαλψε την πρώην σύντροφο του Άντονι μετά τη βία που της άσκησε. Απλώς ανέφερε ότι βοήθησε τον Βραζιλιάνο και την κοπέλα να κλείσουν ένα ραντεβού με γιατρό. 

Σε ένα άλλο άρθρο, λέγεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πήρε το μάθημά της από το παρόμοιο περιστατικό με τον Μέισον Γκρίνγουντ και την κοπέλα του. Την ίδια ώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» κατηγορούνται πως είχαν επιτρέψει στον Βραζιλιάνο να κάνει παίζει για μήνες, παρόλο που αρκετοί ζητούσαν την αποβολή του, όταν το συμβάν έγινε γνωστό πριν από τρεις μήνες. 

«Φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να φύγω από το σπίτι»

Η Γκαμπριέλα Καβαλίν έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη λέγοντας, μιλώντας με λεπτομέρειες για το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Σε ένα σημείο υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος την είχε χτυπήσει στο στήθος, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πάει στη χώρα της να κάνει χειρουργείο. «Δεν θυμάμαι για ποιον ακριβώς λόγο μαλώναμε, αλλά αφορούσε έναν πρώην μου που είχα συνυπάρξει μαζί του χρόνια πριν. Μου έδωσε μπουνιά στο στήθος και τα εμφυτεύματα σιλικόνης μου αναποδογύρισαν. Μετά από αυτό ήρθα στη Βραζιλία για να πραγματοποιήσω χειρουργείο στο στήθος μου», ήταν τα λόγια της αρχικά. 

«Ήξερα ότι έπρεπε να φύγω, αλλά δεν μπορούσα. Τον ήθελα πολύ και έτρεφα μεγάλες ελπίδες. Ήμουν πολύ δεμένη στην αρχή της σχέσης μας. Την τελευταία μέρα τα πράγματα πήραν μία πολύ σοβαρή τροπή. Φοβόμουν πολύ ότι δεν θα μπορούσα να βγω από το σπίτι», σχολίασε αργότερα μεταξύ άλλων.