Πιέσεις στη Γιουνάιτεντ να αφήσει εκτός ομάδας τον Άντονι μετά τις καταγγελίες της πρώην κοπέλας του

Άντονι

i

©prtscr

Πιέσεις στη Γιουνάιτεντ να αφήσει εκτός ομάδας τον Άντονι μετά τις καταγγελίες της πρώην κοπέλας του

Sportal newsroom 23:55 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:21 - 06.09.2023

Σε νέα μπλεξίματα έχει βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πλέον δέχεται πιέσεις να αφήσει εκτός ομάδας τον Άντονι, έπειτα από τις καταγγελίες την πρώην συντρόφου του για σωματική και όχι μόνο βία.

Δεν λένε να αφήσουν τα προβλήματα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μετά την υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ έχουν υπάρξει και για τον Άντονι κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από την πρώην κοπέλα του, Γκαμπριέλα Καβαλίν.

Στην είδηση αυτών των κατηγοριών η «Σελεσάο» αφαίρεσε τον Βραζιλιάνο από την αποστολή της για τα παιχνίδια των προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Βολιβία και και το Περού. Το αντίστοιχο πιέζεται να κάνει και η Μάντσετσερ, πράττοντας  έτσι το ίδιο που έκανε και με τον Γκρίνγουντ, ο οποίος πήγε δανεικός στη Χετάφε.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έδωσαν το καλοκαίρι του 2022 το τεράστιο ποσό των 95 εκατομμυρίων ευρώ στον Άγιαξ για τον Βραζιλιάνο ο οποίος έχει μάλιστα συμβόλαιο μέχρι το 2027. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιολογήσει αυτό το υπέρογκο ποσό.

Την περασμένη σεζόν ο 23χρόνος εξτρέμ αγωνίστηκε σε 47 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 10 γκολ και 5 ασίστ. Ακόμα ήταν στην αποστολή της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου η «Σελεσάο» έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Tags: