Οι ψυχολογικές «ντόπες» του Κασεμίρο στον Χόιλουντ

Οι ψυχολογικές «ντόπες» του Κασεμίρο στον Χόιλουντ

Ιάσονας Τσίλης 18:13 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 05.09.2023

Την συνομιλία του με τον Κασεμίρο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, έβγαλε στο φως ο Ράσμους Χόιλουντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε την Κυριακή (03/09) από την Άρσεναλ, με 3-1 στο «Έμιρεϊτς». Έφτασε κοντά, ακόμα και στη νίκη, αφού σκόραρε στο 88', με τον σκορ στο 1-1, με τον Γκαρνάτσο, έπειτα από ασίστ του Κασεμίρο, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι «κανονιέρηδες», πέτυχαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις και πήραν τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι. Υπήρχαν ωστόσο, μερικά θετικά στοιχεία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε ο Ράσμους Χόιλουντ, ο Κασεμίρο τον εμψύχωσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά μίλησε μαζί του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εξηγώντας του, τι του άρεσε από την εμφάνιση του και ποια στοιχεία που έδειξε, τον έκαναν να εκπλαγεί ευχάριστα.

«Μου είπε κάτι στα Ισπανικά. Πάμε!», δήλωσε ο Χόιλουντ. «Ήταν χαρούμενος που έδωσα στην ομάδα μια δυναμική, ίσως λίγο διαφορετική από αυτή του Μαρσιάλ. Ο Μαρσιάλ, είναι ίσως λίγο πιο δυνατός τεχνικά και του αρέσει να πηγαίνει στους χώρους, ενώ εμένα μου αρέσει να... πηγαίνω στη μάχη. Δεν με είχε ξαναδεί να παίζω και μου είπε ότι εξεπλάγην ευχάριστα».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στην Άρσεναλ, όπου αγωνίστηκε μόλις 23 λεπτά. Ο Κασεμίρο ωστόσο, σε αυτό το μικρό διάστημα είδε μερικά στοιχεία που του άρεσαν στον 20χρονο επιθετικό και φρόντισε να του τα μεταφέρει.

Τέτοιες δηλώσεις, από έναν ποδοσφαιριστή αυτού του βεληνεκούς, αναμφίβολα μπορεί να αποδειχθούν ευεργετικές για τον Χόιλουντ και να τον βοηθήσουν αρκετά, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του.