«Γ@@@. ελπίζω να πεθάνεις»: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες και οι συνομιλίες στο WhatsApp που «καίνε» τον Άντονι

«Γ@@@. ελπίζω να πεθάνεις»: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες και οι συνομιλίες στο WhatsApp που «καίνε» τον Άντονι

Κώστας Τόπας 10:37 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 06.09.2023

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Άντονι με την πρώην κοπέλα του, η οποία τον κατήγγειλε για σωματική επίθεση.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι αποσύρθηκε από την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, μετά από φερόμενες σωματικές επιθέσεις στην πρώην κοπέλα του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, που δόθηκε στη δημοσιότητα. Η αποχώρηση του από την «Σελεσάο», ήρθε μετά την αντίδραση του ίδιου του αθλητή σε όλη τη διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα.

«Από την αρχή έχω χειριστεί το θέμα σοβαρά και με σεβασμό, παρέχοντας τις οφειλόμενες διευκρινίσεις στις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη οπότε δεν μπορώ να εκφραστώ δημόσια για αυτή. Ωστόσο, μπορώ να πω με σιγουριά, ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν ήδη και θα υπάρξουν κι' άλλα. Η σχέση μου με την κυρία Γκαμπριέλα ήταν ταραχώδης, με λεκτικές επιθέσεις και από τους δύο, όμως ποτέ δεν προχώρησα σε σωματική βία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άντονι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά από όλη αυτή τη διαμάχη, δημοσιοποιήθηκε το περιεχόμενο ορισμένων μηνυμάτων που αντάλλαξε το ζευγάρι, όπου ο Άντονι προσβάλλει την πρώην του σύντροφο, η οποία τον κατηγορεί για σωματική επιθετικότητα.

Σε μια από τις συνομιλίες που αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Καβαλίν του λέει ότι πρέπει να απολογηθεί για τις «κλωτσιές και τις επιθέσεις» που της έκανε. Ο Άντονι στη συνέχεια της απαντάει με μια «συγγνώμη».

«Τελείωσε μεταξύ εμένα και σένα», φέρεται να έγραψε ο Άντονι στη συνέχεια λέγοντας της μάλιστα:. «Ελπίζω να πεθάνεις και να πεθάνεις». «Είσαι αηδιαστικός...», του απάντησε η πρώην κοπέλα του.