Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει λάβει ήδη προσφορές για τον Σάντσο μετά την διαμάχη με τον Τεν Χαχ

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει λάβει ήδη προσφορές για τον Σάντσο μετά την διαμάχη με τον Τεν Χαχ

Κώστας Τόπας 09:32 - 05.09.2023

Αρκετοί σύλλογοι έχουν ρωτήσει για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, μετά τη διαμάχη του με τον Έρικ Τεν Χαχ.

Επειτα από ένα επεισοδιακό ματς, η Άρσεναλ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Φούλαμ. Μετά το τέλος του αγώνα, Έρικ Τεν Χαχ, κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Τζέιντον Σάντσο και «ξεσπάθωσε», τονίζοντας ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν έχει την απαιτούμενη εικόνα στις προπονήσεις.

«Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ ο Τζέιντον λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Θα πρέπει να πιάνεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάθε ημέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επιλογές στην επίθεση, οπότε δεν επιλέχτηκε για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Η δήλωση του Ολλανδού τεχνικού δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Σάντσο, ο οποίος λίγο αργότερα ξέσπασε στο Twitter, πετώντας τα βέλη του για τον Τεν Χαχ. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Guardian», ο σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για πιθανή πώληση του Σάντσο. Οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα εξέταζαν προτάσεις για τον Άγγλο διεθνή εξτρέ, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής τους θέσης. Ωστόσο, η ευκαιρία για μεταγραφή στους περισσότερους ευρωπαϊκούς συλλόγους έχει πλέον παρέλθει λόγω του κλεισίματος της μεταγραφικής περιόδου.

Όμως το παράθυρο παραμένει ανοιχτό στη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία. Σύμφωνα μάλιστα με το «90min», υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι της τουρκικής Super Lig, που έχουν ρωτήσει για την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό.  Καθώς η μεταγραφική περίοδος της Τουρκίας κλείνει στις 15 Σεπτεμβρίου, κάθε ενδιαφερόμενος σύλλογος έχει αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσει μια συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ.

Αλλά, φυσικά, η Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σάντσο μέχρι τον Ιανουάριο, δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία έχει ήδη κλείσει. Οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο βέβαια, θεωρούν πως η κατάσταση του Σάντσο μπορεί να διορθωθεί και να τον πείσουν να παραμείνει στο κλαμπ, βρίσκοντας και την «χρυσή» τομή με τον Έρικ Τεν Χαχ.