Η Γιουνάιτεντ «έσπασε» τη σιωπή της για τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο Άντονι για ενδοοικογενειακή βία

Άντονι

i

PrtScr

Η Γιουνάιτεντ «έσπασε» τη σιωπή της για τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο Άντονι για ενδοοικογενειακή βία

Κώστας Τόπας 15:10 - 06.09.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την κατηγορία για ενδοοικογενειακή κακοποίηση από τον Άντονι.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ κατηγορείται για επίθεση και ενδοοικογενειακή κακοποίηση από την πρώην φίλη του Γκαμπριέλα Καβαλίν. Ο Βραζιλάνος εξτρέμ βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα για να αρνηθεί κατηγορηματικά τις κατηγορίες εναντίον του, ωστόσο τα στοιχεία που έδωσε στις Αρχές η πρώην κοπέλα του έδειξαν ακριβώς το αντίθετο. 

Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Ματέους ντος Σάντος να αποκλειστεί από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας για τα επερχόμενα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από καταγγελία για επίθεση από την πρώην φίλη του. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχονται έντονες πιέσεις προκειμένου να τον θέσουν κι εκείνοι, με τη σειρά τους, εκτός ομάδας.

Κι εν μέσω πίεσης από ομάδες οπαδών και φιλανθρωπικές οργανώσεις ενδοοικογενειακής κακοποίησης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε τη σιωπή της για το θέμα με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Πιέσεις στη Γιουνάιτεντ να αφήσει εκτός ομάδας τον Άντονι μετά τις καταγγελίες της πρώην κοπέλας του
PREMIER LEAGUE

23:55 - 05.09.2023

Πιέσεις στη Γιουνάιτεντ να αφήσει εκτός ομάδας τον Άντονι μετά τις καταγγελίες της πρώην κοπέλας του

Σε νέα μπλεξίματα έχει βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πλέον δέχεται πιέσεις να αφήσει εκτός ομάδας τον Άντονι, έπειτα από τις καταγγελίες την πρώην συντρόφου του για σωματική και όχι μόνο βία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έγραφε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τις κατηγορίες εναντίον του Αντόνι και σημειώνει ότι η Αστυνομία διεξάγει έρευνες. «Εκκρεμούν περαιτέρω πληροφορίες, ο σύλλογος δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια. Ως σύλλογος, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτό το θέμα, λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο αυτών των ισχυρισμών και των επακόλουθων καταγγελιών που θα έχουν στους επιζώντες κακοποίησης».