Ο Άντονι έβγαλε στη φόρα συνομιλίες με την Ίνγκριντ

Άντονι

i

PrtScr

Ο Άντονι έβγαλε στη φόρα συνομιλίες με την Ίνγκριντ

Sportal newsroom 13:41 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 11.09.2023

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η συνεύρεση του με την Ίνγκριντ Λάνα ήταν συναινετική, ο Άντονι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνομιλίες μαζί της.

Η υπόθεση του Άντονι συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς και νέες πληροφορίες να έρχονται στο φως.

Αρχικά, η πρώην σύντροφος του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, τον κατηγόρησε για βιαιοπραγία και μάλιστα, τόνισε ότι την απείλησε ακόμα και με τη ζωή της. Μεταξύ άλλων, η Dj και influencer στο επάγγελμα, υποστήριξε ότι μία φορά τη χτύπησε τόσο δυνατά που έπαθε ζημιά στα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε στο στήθος της.

«Δεν θυμάμαι για ποιον ακριβώς λόγο μαλώναμε, αλλά αφορούσε έναν πρώην μου που είχα συνυπάρξει μαζί του χρόνια πριν. Μου έδωσε μπουνιά στο στήθος και τα εμφυτεύματα σιλικόνης μου αναποδογύρισαν. Μετά από αυτό ήρθα στη Βραζιλία για να πραγματοποιήσω χειρουργείο στο στήθος μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ύστερα, βγήκαν στην επιφάνεια οι κατηγορίες της Ίνγκριντ Λάνα. Η 33χρονη τραπεζική υπάλληλος είχε δηλώσει: «Προσπάθησε να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί μου και δεν το ήθελα. Με έσπρωξε στον τοίχο και χτύπησα το κεφάλι μου. Ο σκοπός μου ήταν απλώς επαγγελματικός. Φτάνοντας εκεί, μετά από πρόσκλησή του, κατάλαβα ότι είχε απώτερους σκοπούς. Δεν υπήρξα ποτέ εραστής κανενός».

Ο Βραζιλιάνος, στον απόηχο των γεγονότων, βρίσκεται προς το παρόν εκτός ομάδας, με την απόφαση να είναι από κοινού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ο ίδιος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνομιλίες με την Ίνγκριντ, θέλοντας να αποδείξει την αθωότητα του και τη συναίνεση της 33χρονης για την ερωτική συνεύρεση. Δήλωσε μάλιστα: «Δεν θα ήθελα, αλλά αναγκάζομαι να δημοσιεύσω ένα μικρό μέρος των συνομιλιών στο whatsapp με την Ίνγκριντ, κάτι που αποδεικνύει ότι είχαμε μόνο ένα ραντεβού, οικείο και συναινετικό. Αυτό το θέμα με αυτή την απάτη, θα λυθεί στη δικαιοσύνη.

Οι συνομιλίες Άντονι - Ίνγκριντ Λάνα