Με δάκρυα στα μάτια ο Άντονι έδωσε τη δική του εκδοχή: «Μου πέταξε ένα πιάτο αλλά εγώ ποτέ δεν την άγγιξα» (vid)

Άντονι

i

PrtScr

Με δάκρυα στα μάτια ο Άντονι έδωσε τη δική του εκδοχή: «Μου πέταξε ένα πιάτο αλλά εγώ ποτέ δεν την άγγιξα» (vid)

Κώστας Τόπας 08:41 - 09.09.2023

Ο Άντονι έδωσε την δική του εκδοχή για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου, που έχει εμπλακεί πλέον σε δικαστικές περιπέτειες.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ κατηγορείται για επίθεση και ενδοοικογενειακή κακοποίηση από την πρώην φίλη του Γκαμπριέλα Καβαλίν. Ο Άντονι πριν από μερικές ημέρες βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αρνηθεί κατηγορηματικά τις κατηγορίες εναντίον του, ωστόσο τα στοιχεία που έδωσε στις Αρχές η πρώην κοπέλα του έδειξαν ακριβώς το αντίθετο.

Η κατάσταση όλο και δυσχεραίνει για τον Άντονι, καθώς μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του, εμφανίστηκαν νέες κατηγορίες εναντίον του, από άλλες δύο γυναίκες. Με δάκρυα στα μάτια, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στη βραζιλιάνικη τηλεοπτική εκπομπή Fofocalizando και είπε: «Είναι κάτι που δεν μου περνάει από το μυαλό. Ξέρω την αλήθεια και θα φανεί. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με κρίνουν, αλλά η αλήθεια θα βγει».

Ο Άντονι συνέχισε μιλώντας για τη βία κατά των γυναικών και πρόσθεσε: «Δεν το υποστηρίζω ποτέ. Είναι εντελώς λάθος, 100 τοις εκατό λάθος. Έχω μια μητέρα, μια αδερφή και δεν θα ήθελα ποτέ να τους συμβεί αυτό».

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η Γιουνάιτεντ έστειλε γιατρούς του συλλόγου για να παρευρεθούν στην Καβάλιν, αφού επέμεινε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά. Αλλά ο Άντονι ισχυρίστηκε: «Ήθελα να φύγω, της είπα ότι είχα υποχρεώσεις και έπρεπε να φύγω, έτσι εκείνη πήρε πιάτα και φλιτζάνια και τα πέταξε στο έδαφος και την άρπαξα για να την ηρεμήσω. Δεν της έκανα κακό. ."

Η Κάβαλιν ισχυρίστηκε επίσης ότι ένα από τα εμφυτεύματα στήθους της έπρεπε να αλλάξει λόγω της κακοποίησης που υπέστη στα χέρια του Άντονι. Ωστόσο, ο πρώην σταρ του Άγιαξ επέμεινε: «Να χτυπήσω μια γυναίκα στο στήθος; Ποτέ. Η κατάσταση με τη σιλικόνη της διαγνώστηκε το 2020 πριν τη γνωρίσω. Έπρεπε ήδη να την αλλάξει».