Ο Σκόουλς απάντησε στο ποιος ήταν καλύτερος μεταξύ του ιδίου και του Τζέραρντ (vid)

Πολ Σκόουλς

Ο Σκόουλς απάντησε στο ποιος ήταν καλύτερος μεταξύ του ιδίου και του Τζέραρντ (vid)

Ιάσονας Τσίλης 10:32 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 08.09.2023

Σε μια συνέντευξη του, ο Πολ Σκόουλς έδωσε απάντηση στο αν ήταν καλύτερος από εκείνον ο Στίβεν Τζέραρντ.

Σε μια αρκετά αποκαλυπτική και ταυτόχρονα ειλικρινή συνέντευξη του, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς μίλησε για τον Στίβεν Τζέραρντ και τον συνέκρινε σαν ποδοσφαιριστή, με τον εαυτό του.

Ο δημοσιογράφος μπήκε... κατευθείαν στο ψητό ρωτώντας «Σκόουλς ή Τζέραρντ;». Ο πρώην Άγγλος διεθνής μετά από λίγη σκέψη είπε χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά Τζέραρντ»

Η αντίδραση του δημοσιογράφου ήταν έντονη και γεμάτη απορία. Εξέφρασε τη διαφωνία του, δείχνοντας τη φανέλα του Σκόουλς στην κάμερα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο, εξήγησε την επιλογή του.

«Ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης.΄Ηταν νικητής, έπαιζε σε μια ομάδα στη οποία έπρεπε να είναι ηγέτης. Εγώ ήμουν περισσότερο μέρος του συνόλου στη Γιουνάιτεντ, ενώ εκείνος ουσιαστικά ήταν μόνος του».

Σε ερώτηση για το αν ο Στίβεν Τζέραρντ θα πετύχαινε όσα κατάφερε ο ίδιος, στα χρόνια του στο «Όλντ Τράφορντ», δήλωσε: «Εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω αυτά που έκανε στη Λίβερπουλ, εκείνος δεν βρίσκω το λόγο γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανα εγώ στη Γιουνάιτεντ».

H Aλ Ιτιφάκ ετοιμάζει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Σάντσο
PREMIER LEAGUE

15:49 - 07.09.2023

H Aλ Ιτιφάκ ετοιμάζει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Σάντσο

Το μέλλον του Tζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά αβέβαιο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ειδικότερα μετά την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άγγλου και του Τεν Χαχ, με αποτέλεσμα η Αραβική Αλ Ιτιφάκ να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού για τον παίκτη, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πολ Σκόουλς, μετά από μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα, πλέον εκτελεί χρέη αναλυτή σε διάφορες αγγλικές εκπομπές και θεωρείται ένας από τους πιο αντικειμενικούς στο είδος του στο «νησί», ενώ ο  Στίβεν Τζέραρντ ως γνωστόν, είναι προπονητής εδώ και μερικά χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Ιτιφάκ.