Νέα μπλεξίματα για τον Άντονι - Δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση

Άντονι

i

PrtScr

Νέα μπλεξίματα για τον Άντονι - Δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση

Sportal newsroom 09:17 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 08.09.2023

Η κατάσταση όλο και δυσχεραίνει για τον Άντονι, καθώς μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του, εμφανίστηκαν νέες κατηγορίες εναντίον του, από άλλη γυναίκα.

Ο Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βιοπραγία, κατά της πρώην συντρόφου του, Γκαμπριέλα Καβαλίν.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο μέσο «UOL» και μέσα από αυτή αποκάλυψε συνταρακτικές λεπτομέρειες για τις φαινομενικές επιθέσεις που δέχθηκε. Μεταξύ άλλων, η Dj και influencer στο επάγγελμα, υποστήριξε ότι μία φορά τη χτύπησε τόσο δυνατά που έπαθε ζημιά στα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε στο στήθος της.

«Δεν θυμάμαι για ποιον ακριβώς λόγο μαλώναμε, αλλά αφορούσε έναν πρώην μου που είχα συνυπάρξει μαζί του χρόνια πριν. Μου έδωσε μπουνιά στο στήθος και τα εμφυτεύματα σιλικόνης μου αναποδογύρισαν. Μετά από αυτό ήρθα στη Βραζιλία για να πραγματοποιήσω χειρουργείο στο στήθος μου».

Ο ίδιος μου έλεγε: «Απλά σε έσπρωξα και σε κράτησα μπροστά από τον τοίχο», ανέφερε σε πρώτο χρόνο, ενώ μιλώντας για την τελευταία επίθεση υποστήριξε πως αυτή έγινε στις 8 Μαΐου όταν ο Άντονι την απείλησε με ένα ποτήρι και η ίδια κόπηκε στην προσπάθειά της να αμυνθεί.

«Ήξερα ότι έπρεπε να φύγω, αλλά δεν μπορούσα. Τον ήθελα πολύ και έτρεφα μεγάλες ελπίδες. Ήμουν πολύ δεμένη στην αρχή της σχέσης μας. Την τελευταία μέρα τα πράγματα πήραν μία πολύ σοβαρή τροπή. Φοβόμουν πολύ ότι δεν θα μπορούσα να βγω από το σπίτι» πρόσθεσε στη συνέχεια η Γκαμπριέλα. Όσον αφορά την πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι εκπρόσωποι του υποστήριξαν πως για την υπόθεση θα μιλήσει η δικαιοσύνη.

Έπειτα από τις δηλώσεις της Γκαμπριέλα Καβαλίν, ο Άντονι απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Άντονι

«Από σεβασμό στους οπαδούς, τους φίλους και την οικογένεια μου, αισθάνομαι υποχρεωμένος να μιλήσω για τις ψευδείς κατηγορίες με τις οποίες έχω έρθει αντιμέτωπος.

Από την αρχή έχω χειριστεί το θέμα σοβαρά και με σεβασμό, παρέχοντας τις οφειλόμενες διευκρινίσεις στις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη οπότε δεν μπορώ να εκφραστώ δημόσια για αυτή.

Ωστόσο, μπορώ να πω με σιγουριά, ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν ήδη και θα υπάρξουν κι' άλλα. Η σχέση μου με την κυρία Γκαμπριέλα ήταν ταραχώδης, με λεκτικές επιθέσεις και από τους δύο, όμως ποτέ δεν προχώρησα σε σωματική βία.

Κάθε φορά, είτε σε καταθέσεις, είτε σε συνεντεύξεις της, παρουσιάζει μια νέα εκδοχή κατηγοριών. Έτσι, αρνούμαι τις κατηγορίες και σας ενημερώνω ότι είμαι στη διάθεση των Βραζιλιάνικων αρχών για να ξεκαθαρίσω ότι άλλο χρειαστεί. Έχω εμπιστοσύνη, ότι οι έρευνες της αστυνομίας, θα αποκαλύψουν την αλήθεια για την αθωότητα μου».

Τα δεδομένα ωστόσο άλλαξαν, καθώς ήρθαν στο φως νέες καταγγελίες κατά του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, η 33χρονη τραπεζική υπάλληλος Ίνγκριντ Λάνα, δήλωσε «Προσπάθησε να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί μου και δεν το ήθελα. Με έσπρωξε στον τοίχο και χτύπησα το κεφάλι μου. Ο σκοπός μου ήταν απλώς επαγγελματικός. Φτάνοντας εκεί, μετά από πρόσκλησή του, κατάλαβα ότι είχε απώτερους σκοπούς. Δεν υπήρξα ποτέ εραστής κανενός»

Κατηγορίες σοκ και εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την υπόθεση του Άντονι - Ποιος τον... κάλυπτε
PREMIER LEAGUE

17:43 - 07.09.2023

Κατηγορίες σοκ και εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την υπόθεση του Άντονι - Ποιος τον... κάλυπτε

Νέες εξελίξεις βγαίνουν στη φόρα για την υπόθεση της επίθεσης του Άντονι στην πρώην σύντροφό του, η οποία κατηγορεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως τον κάλυπτε.

Ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του αρνούνται μέχρι στιγμής κάθε κατηγορία. Πλέον, θα αρχίσει νέος κύκλος ερευνών για τις καινούριες καταγγελίες σε βάρος του Άντονι.