Το χρονικό των επιθέσεων του Άντονι στην πρώην σύντροφό του: «Με χτύπησε τόσο δυνατά που ταρακουνήθηκαν τα εμφυτεύματα σιλικόνης! Έπρεπε να φύγω πριν με σκοτώσει»

Το χρονικό των επιθέσεων του Άντονι στην πρώην σύντροφό του: «Με χτύπησε τόσο δυνατά που ταρακουνήθηκαν τα εμφυτεύματα σιλικόνης! Έπρεπε να φύγω πριν με σκοτώσει»

Sportal newsroom 18:50 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 06.09.2023

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, με αφορμή τις καταγγελίες για επίθεση προς την πρώην σύντροφό του. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη βιαιοπραγία προς το πρόσωπο της, με τα λόγια της να σοκάρουν.

Μετά τις καταγγελίες προς το πρόσωπο του Μέισον Γκρίνγουντ, σειρά είχαν εκείνες με πρωταγωνιστή τον Άντονι. Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον Βραζιλιάνο να κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, για περιστατικά κακοποίησης. 

«Ήξερα ότι έπρεπε να φύγω αλλά δεν μπορούσα»

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο μέσο «UOL» και μέσα από αυτή αποκάλυψε συνταρακτικές λεπτομέρειες για τις φαινομενικές επιθέσεις που δέχθηκε. Μεταξύ άλλων, η Dj και influencer στο επάγγελμα, υποστήριξε ότι μία φορά τη χτύπησε τόσο δυνατά που έπαθε ζημιά στα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε στο στήθος της. 

«Δεν θυμάμαι για ποιον ακριβώς λόγο μαλώναμε, αλλά αφορούσε έναν πρώην μου που είχα συνυπάρξει μαζί του χρόνια πριν. Μου έδωσε μπουνιά στο στήθος και τα εμφυτεύματα σιλικόνης μου αναποδογύρισαν. Μετά από αυτό ήρθα στη Βραζιλία για να πραγματοποιήσω χειρουργείο στο στήθος μου. 

Ο ίδιος μου έλεγε: "Απλά σε έσπρωξα και σε κράτησα μπροστά από τον τοίχο"» ανέφερε σε πρώτο χρόνο, ενώ μιλώντας για την τελευταία επίθεση υποστήριξε πως αυτή έγινε στις 8 Μαΐου όταν ο Άντονι την απείλησε με ένα ποτήρι και η ίδια κόπηκε στην προσπάθειά της να αμυνθεί.

«Ήξερα ότι έπρεπε να φύγω, αλλά δεν μπορούσα. Τον ήθελα πολύ και έτρεφα μεγάλες ελπίδες. Ήμουν πολύ δεμένη στην αρχή της σχέσης μας. Την τελευταία μέρα τα πράγματα πήραν μία πολύ σοβαρή τροπή. Φοβόμουν πολύ ότι δεν θα μπορούσα να βγω από το σπίτι» πρόσθεσε στη συνέχεια η Γκαμπριέλα. Όσον αφορά την πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι εκπρόσωποι του υποστήριξαν πως για την υπόθεση θα μιλήσει η δικαιοσύνη.