H Aλ Ιτιφάκ ετοιμάζει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Σάντσο

Τζέιντον Σάντσο

i

©printscreen

H Aλ Ιτιφάκ ετοιμάζει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Σάντσο

Το μέλλον του Tζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά αβέβαιο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ειδικότερα μετά την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άγγλου και του Τεν Χαχ, με αποτέλεσμα η Αραβική Αλ Ιτιφάκ να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού για τον παίκτη, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Το κλίμα εντός αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεταμένο και το περιστατικό μεταξύ του προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ και του Άγγλου εξτρέμ, Τζέιντον Σάντσο για την απόφαση να μείνει εκτός πλάνων, έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη έκταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Αλ Ιτιφάκ, σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Σάντσο, καταθέτοντας πρόταση στην Γιουνάιτεντ για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θυμίζουμε, είναι ένα από τα λίγα σε παγκόσμιο επίπεδο, στα οποία η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοικτή. Επομένως, οι Άραβες έρχονται να δώσουν λύση στην ομάδα του Μάντσεστερ που έχει δημιουργήσει πρόβλημα εντός των «τειχών» της ομάδας... από το πουθενά.

Η απάντηση, τόσο της Γιουνάιτεντ, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες από τη στιγμή που οι επιλογές είναι περιορισμένες και με δεδομένο πάντα ότι η διαφωνία παίκτη-προπονητή δεν έχει ξεπεραστεί.

Θυμίζουμε τα λόγια του Τεν Χαχ, όταν ρωτήθηκε τον λόγο που άφησε τον Άγγλο εκτός αποστολής από το ντέρμπι πρωταθλήματος με την Άρσεναλ:

«Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ ο Τζέιντον λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Θα πρέπει να πιάνεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάθε ημέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επιλογές στην επίθεση, οπότε δεν επιλέχτηκε για αυτό το παιχνίδι»

Πέρα από την αγορά της Σαουδικής Αραβίας, ένα πρωτάθλημα που συγκεντρώνει πιθανότητες, ώστε να υπάρξει ενδιαφερόμενη ομάδα, είναι αυτό της Τουρκίας. Εξάλλου, πρόκειται για μια λίγκα που «ψώνισε» πολύ το φετινό καλοκαίρι από την Αγγλία, αποκτώντας αρκετά μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.