Τα παιδιά του Έβανς δεν πίστευαν ότι ο πατέρας τους παίζει στη Γιουνάιτεντ

Τζόνι Έβανς

i

©printscreen

Τα παιδιά του Έβανς δεν πίστευαν ότι ο πατέρας τους παίζει στη Γιουνάιτεντ

Ιάσονας Τσίλης 17:12 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 06.09.2023

Ο Τζόνι Έβανς αποκάλυψε ότι τα παιδιά του νόμιζαν ότι δεν αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζόνι Έβανς, επέστρεψε στο Μάντσεστερ για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων», έπειτα από οκτώ χρόνια. Απέναντι στην Άρσεναλ, την Κυριακή (03/09), πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα στη δεύτερη θητεία του.

Μετά το παιχνίδι, προχώρησε σε μια... παράξενη αποκάλυψη, λέγοντας ότι τα παιδιά του δεν πίστευαν ότι αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήξεραν, πως έπαιζε παλιά, αλλά δεν είχαν πειστεί ότι επέστρεψε.

«Νομίζω ότι ξέρουν ότι έπαιζα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν νομίζω ότι με πιστεύουν με αυτή την έννοια», είπε αρχικά.

«Είναι ωραίο που θα μπορούν να με παρακολουθούν. Ο μεγαλύτερος μου γιος γεννήθηκε στην πραγματικότητα την τελευταία μου σεζόν στο σύλλογο [2014-15], οπότε θα ήταν ωραίο να μπορούσα να τον πάρω στο Ολντ Τράφορντ και για τα παιδιά να δουν τον μπαμπά τους να τελειώνει στο Ολντ Τράφορντ θα ήταν κάτι ξεχωριστό. για οποιοδήποτε παιδί», δήλωσε έπειτα.

Ο 35χρονος, σε μια κίνηση - έκπληξη, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους», με παρότρυνση του Τεν Χαχ προς τη διοίκηση, διότι εντυπωσίασε τον Ολλανδό τεχνικό στις προπονήσεις.

Στην πρώτη του θητεία στο Μάντσεστερ, είχε 198 συμμετοχές με επτά γκολ, ενώ πέρασε οκτώ χρόνια στο σύλλογο.