Ο Γκρίνγουντ είναι ακόμα μαζί με τη γυναίκα που τον κατηγόρησε για απειλές κατά της ζωής της – Ποια είναι η Χάριετ Ρόμπσον

Ο Γκρίνγουντ είναι ακόμα μαζί με τη γυναίκα που τον κατηγόρησε για απειλές κατά της ζωής της – Ποια είναι η Χάριετ Ρόμπσον

Sportal newsroom 22:34 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 06.09.2023

Μπορεί ο Μέισον Γκρίνγουντ να έφτασε μέχρι τα δικαστήρια με τη Χάριετ Ρόμπσον και να κατέστρεψε μια λαμπρή καριέρα που αναμενόταν να έχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Άγγλος επιθετικός είναι ακόμα μαζί με τη σύντροφό του.

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων είναι ο Μέισον Γκρίνγουντ, καθώς ενώ ήταν έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φωνές εντός «Ολντ Τράφορντ» δεν επέτρεψαν αυτή την εξέλιξη.

Κατόπιν τούτου, ο 21χρονος άσος έπρεπε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, με τη Χετάφε να παίρνει τη μεγάλη απόφαση να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τους φίλους της ομάδας να τον υποδέχονται πολύ ζεστά, παρά το παρελθόν που τον συνοδεύει.

Ο λόγος, φυσικά, για την υπόθεση που προέκυψε από τον Ιανουάριο του 2022, όταν συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση σε γυναίκα και λίγες μέρες αργότερα ως ύποπτος για σεξουαλική επίθεση και απειλές για φόνο. Τον Οκτώβριο του 2022 κατηγορήθηκε τελικά για απόπειρα βιασμού, επίθεση που προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη και ελεγκτική και καταναγκαστική συμπεριφορά.

Παρά το γεγονός ότι τον Φεβρουάριο του 2023, όλες οι κατηγορίες εναντίον του αποσύρθηκαν, τον Αύγουστο του 2023, ο Γκρίνγουντ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσαν το ουσιαστικό τέλος της συνεργασίας τους.

Η γυναίκα που τον κατηγόρησε για όλα τα παραπάνω ήταν η Χαριέτ Ρόμπσον, που όχι μόνο δεν έχει εξαφανιστεί από τη ζωή του Άγγλου επιθετικού, αλλά παραμένει σύντροφός του και μάλιστα το ζευγάρι έχει πλέον και ένα παιδί μαζί από τις 11 Ιουλίου.

Οι δυο τους φαίνονται να βρίσκονται σε μια εξαιρετική φάση της ζωής τους και είναι χαρακτηριστικό ότι η γνωστή influencer βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Γκρίνγουντ με τη Χετάφε, φορώντας μια φανέλα της νέας του ομάδας με το όνομα «Daddy».

Βέβαια, πολλοί αναρωτιούνται πώς γίνεται το ζευγάρι από τη μία φάση «πολέμου» να έχουν περάσει στην ακριβώς αντίθετη όχθη, απορία που εκφράζεται ευρέως και στα social media.