Ο Σάντσο είναι ανεπιθύμητος στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Ο Σάντσο είναι ανεπιθύμητος στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Ιάσονας Τσίλης 15:20 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 08.09.2023

Δυσμενής είναι η κατάσταση του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους συμπαίκτες να του να έχουν ενοχληθεί αρκετά από τη συμπεριφορά του, μετά την αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την περίοδο, μόνο ιδανικό δεν είναι. Από τη μία το κακό ξεκίνημα στην Premier League, με δύο ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές και από την άλλη, τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Η υπόθεση του Άντονι έχει αναστατώσει όλο τον οργανισμό της ομάδας, με τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του και τις κατηγορίες περί συγκάλυψης της Γιουνάιτεντ.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και η δυσαρέσκεια του Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος διεθνής, δεν βρισκόταν στην αποστολή για ο ντέρμπι στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, με τον Έρικ Τεν Χαχ να εξηγεί πω αυτό συνέβη, λόγω έλλειψης διάθεσης και χαμηλής απόδοσης στις προπονήσεις, με τον ποδοσφαιριστή όμως να διαψεύδει τα λεγόμενα του προπονητή του.

Στα αποδυτήρια, ο εξτρέμ των «κόκκινων διαβόλων», δεν αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία, με αποτέλεσμα να ενοχληθούν και οι συμπαίκτες του και να δημιουργηθεί μια δυσφορία απέναντι του και από την πλευρά τους.

Μέχρι στιγμής σε τέσσερα παιχνίδια, ο Σάντσο έχει περάσει τρεις φορές αλλαγή, με το συνολικό χρόνο συμμετοχής του να είναι 76 λεπτά.