Ο Χόιλουντ «πόρωσε» τους Δανούς με μια ηγετική ομιλία μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας (vid)

Ράσμους Χόιλουντ

i

PrtScr

Ο Χόιλουντ «πόρωσε» τους Δανούς με μια ηγετική ομιλία μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας (vid)

Κώστας Τόπας 12:06 - 12.09.2023

Ο 20χρονος Δανός αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράσμους Χόιλουντ συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του και με μία ηγετική ομιλία «πόρωσε» τους Δανούς.

Ο Ράσμους Χόιλουντ ο 20χρονος που υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, έδωσε στους οπαδούς κάτι για να ενθουσιαστούν εκφωνώντας μια ομιλία που προκαλεί δέος μετά τη νίκη της χώρας του με 1-0 επί της Φινλανδίας.

Ο Χόιλουντ θέλησε να εμψυχώσει τους Δανούς μετά από αυτή τη νίκη που τους έφερε στην κορυφή του ομίλου με 13 βαθμούς και βρίσκονται ένα βήμα από την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συγκέντρωσε τους συμπατριώτες του για να σταθούν μπροστά στους ενθουσιασμένους οπαδούς και τους μίλησε λέγοντας τους: 

«Σας άκουσα όλους και το πάθος σας είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Πάμε στο γ...ο Euro! Πάμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χοϊλούντ με τη βοήθεια του μεγαφώνου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής οι όμιλοι, ο 20χρονος είναι σχεδόν σίγουρος ότι η χώρα του θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Euro 2024 του επόμενου καλοκαιριού.