Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε το επεισόδιο με τον τσακωμό παικτών στα αποδυτήρια

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε το επεισόδιο με τον τσακωμό παικτών στα αποδυτήρια

Κώστας Τόπας 14:31 - 19.09.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μετά την ήττα από την Μπράιτον ξέσπασε επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων παικτών της στα αποδυτήρια.

Το θλιβερό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν της Premier League συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο, με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ να γνωρίζει στην ήττα με 3-1 από την Μπράιτον. Πλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν χάσει τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

Το κλίμα στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι ευχάριστο κι αυτό αποδεικνύεται και από τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράιτον. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «Sun» τέσσερις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιάστηκαν στα χέρια. Συγκεκριμένα, οι Μπρούνο Φερνάντες, Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ, Λισάντρο Μαρτίνεθ και Βίκτορ Λίντελοφ.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η «Daily Mail» η οποία ήρθε σε επικοινωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τίποτα απ' όλα αυτά δεν συνέβη. Παρ' όλα αυτά, η Γιουνάιτεντ διανύει ένα θλιβερό ξεκίνημα στη σεζόν, με το τελευταίο της αποτέλεσμα να την έχει ρίξει στη 13η θέση της Premier League, με έξι βαθμούς.

Μετά το παιχνίδι με τους «γλάρους», ο Τεν Χαχ επέμεινε ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει ενότητα, με τα παιχνίδια Μπάγερν Μονάχου και την Μπέρνλι να είναι καθοριστικά για τους «κόκκινους διαβόλους».

Φέλτμαν: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι τεράστιο για την Μπράιτον, ο ανταγωνισμός θα είναι διαφορετικός»
EUROPA LEAGUE

11:21 - 19.09.2023

Φέλτμαν: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι τεράστιο για την Μπράιτον, ο ανταγωνισμός θα είναι διαφορετικός»

Ο αμυντικός της Μπράιτον, Τζόελ Φέλτμαν, μίλησε για το βάθος του ρόστερ που έχει η ομάδα του, τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ και το ματς κόντρα στην ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να τηρήσουμε το σχέδιο και τους κανόνες μας και θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Με ενοχλεί η φόρμα, αλλά πρέπει να δω τον τρόπο που παίζουμε. Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα, πρέπει να δούμε πόσο δυνατοί είμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός στο «Sky Sports».