Πριν το ματς με την ΑΕΚ ο Μίλνερ έγινε ο χειρότερος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τζέιμς Μίλνερ

i

Τζέιμς Μίλνερ/©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Πριν το ματς με την ΑΕΚ ο Μίλνερ έγινε ο χειρότερος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:37 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 19.09.2023

Ο Τζέιμς Μίλνερ έγραψε ιστορία μετά την νίκη της Μπράιτον κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που νικά τους «Κόκκινους Διαβόλους» στην έδρα τους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.

Η Μπράιτον απέδειξε ότι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, καθώς επικράτησε άνετα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» το περασμένο Σάββατο (16/9) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Premier League, λίγα 24ωρα πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. 

Οι «γλάροι» πραγματοποιούν εντυπωσιακό ξεκίνημα την τρέχουσα σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχουν σημειώσει τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις και βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς. 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα στο «Θέατρο των ονείρων» ο Τζέιμς Μίλνερ πέτυχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Ο 37χρονος Άγγλος μέσος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 77ο λεπτό, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φεύγει νικητής από το «Όλντ Τράφορντ» με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Συγκεκριμένα, ο Μίλνερ έχει φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Μπράιτον, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα. 

Επιπλέον, ο Μίλνερ έχει περισσότερες νίκες κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11) από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ.