Άνω - κάτω τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ: Ποιοι είναι οι τέσσερις παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Άνω - κάτω τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ: Ποιοι είναι οι τέσσερις παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια!

Κώστας Τόπας 08:53 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 19.09.2023

Μετά την ήττα από την Μπράιτον, τέσσερις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ενεπλάκησαν σε επεισόδιο στα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ ηττήθηκε για τρίτη φορά σε πέντε παιχνίδια αυτή τη σεζόν, με τα γκολ των Ντάνι Γουέλμπεκ, Πασκάλ Γκρος και Ζοάο Πέδρο για την Μπράιτον να είναι αρκετά ώστε να καταδικάσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χειρότερο ξεκίνημά της στην Premier League.

Το κλίμα στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι ευχάριστο κι αυτό αποδεικνύεται και από τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράιτον. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sun» τέσσερις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιάστηκαν στα χέρια.

Αρχικά, ο αρχηγός, Μπρούνο Φερνάντες τα έβαλε με τον συμπαίκτη του στη μεσαία γραμμή, Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ, ενώ ο σέντερ μπακ Λισάντρο Μαρτίνες ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Βίκτορ Λίντελοφ. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ προσπάθησε να αποκαταστήσει την τάξη, βλέποντας τους παίκτες του να ξεφεύγουν στα αποδυτήρια.

Η Γιουνάιτεντ, αυτή τη στιγμή στην 13η θέση της Premier League, επιστρέφει στη δράση την Τετάρτη (20/09) με την αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου.