Πέθανε οπαδός της Λειψίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γκλάντμπαχ
i

© PrtScr

Πέθανε οπαδός της Λειψίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γκλάντμπαχ

Γιάννης Λιβανός 12:08 - 18.02.2024

Μία θλιβερή είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, αφού ένας οπαδός κατά τη διάρκεια του αγώνα της Bundesliga μεταξύ της Λειψίας και της Γκλάντμπαχ το Σάββατο (17/02) βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο γήπεδο.

Η Λειψία μπορεί να επικράτησε με 2-0 της Γκλάντμπαχ χάρη σε γκολ των Τσάβι Σίμονς και Λόις Οπέντα και να πλησίασε στην τετράδα της Bundesliga, ωστόσο το ματς επισκιάστηκε από ένα θλιβερό περιστατικό.

Συγκεκριμένα οπαδός των γηπεδούχων που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από τις εξέδρες, έχασε τη ζωή του. Αν και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του οπαδού, τελικά αυτός υπέκυψε.. Το γήπεδο μάλιστα σιώπησε έπειτα από το εν λόγω περιστατικό.

Επίσης, ένας οπαδός της Γκλάντμπαχ έχασε τη ζωή του έξω από το γήπεδο πριν από τον αγώνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Τα συλλυπητήρια του θέλησε να στείλει διαδικτυακά ο παίκτης της Λειψίας, Τσάβι Σίμονς, τόσο στην ομάδα του, όσο και σε εκείνη της Γκλάντμπαχ για τους δύο οπαδούς που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή.

Η ανακοίνωση της Λειψίας:

«Μια σπαρακτική νύχτα. 'Υπήρξε ένα επείγον ιατρικό περιστατικό σήμερα πριν από τον αγώνα μεταξύ της Λειψίας και της Γκλάντμπαχ και το άτομο δυστυχώς έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο. Την ίδια ημέρα, ένα μέλος των οπαδών της Γκλάντμπαχ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο προς τη Λειψία. Είμαστε βαθιά θλιμμένοι και όλες μας οι σκέψεις είναι με τις οικογένειες και τους συγγενείς των οπαδών, στους οποίους εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας».