Σπουδαίος Κρόος: «Το γκολ της Λειψίας έπρεπε να μετρήσει»
i

/©Glomex

Σπουδαίος Κρόος: «Το γκολ της Λειψίας έπρεπε να μετρήσει»

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ της Λειψίας, το οποίο κατά τη γνώμη έπρεπε να είχε μετρήσει.

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ώρες για το αν θα έπρεπε να μετρήσει ή όχι το γκολ της Λειψίας στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League

Οι «ταύροι» πήραν με... το καλημέρα το προβάδισμα με την κοντινή κεφαλιά του Σέσκο. Το γκολ του Σλοβένου επιθετικούς όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αφού ο διαιτητής, με παρέμβαση του VAR, θεώρησε ότι ο συμπαίκτης του, Χένρικς, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος, επηρέασε τη φάση.

Οι Γερμανοί έγιναν έξαλλοι μετά την απόφαση του διαιτητή και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το γκολ λανθασμένα δεν καταλογίστηκε υπέρ της Λειψίας. Ανάμεσα σε αυτούς κι ο Τόνι Κρόος, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως πέρα από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και σπουδαία προσωπικότητα. 

«Ο Λούνιν [τερματοφύλακα της Ρεάλ] δεν έχει καμία πιθανότητα να φτάσει τη μπάλα. Κατά τη γνώμη μου, το γκολ της Λειψίας έπρεπε να μετρήσει», παραδέχθηκε ο Γερμανός μέσος σε δηλώσεις του μετά το ματς.

Σάλος με το ακυρωθέν γκολ της Λειψίας κόντρα στη Ρεάλ - Έξαλλοι οι Γερμανοί που απορούν για τη διαιτητική απόφαση (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

22:32 - 13.02.2024

Σάλος με το ακυρωθέν γκολ της Λειψίας κόντρα στη Ρεάλ - Έξαλλοι οι Γερμανοί που απορούν για τη διαιτητική απόφαση (vid)

Χαμός στο Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης με τους Γερμανούς να σκοράρουν με τον Σέσκο να ακυρώνεται ως οφσάιντ εξαιτίας του Χέντρικς που θεωρήθηκε ότι παρεμπόδισε τον Λούνιν.

Την άποψή του πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει κανονικά, εξέφρασε κι ο πρώην διαιτητής Ματέο Λαόθ, λέγοντας: «Είναι τρελό να ακυρώνεται ένα τέτοιο τέρμα. Για το VAR δεν επιτρέπεται να κάνει λάθος, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο».