Νίκη-ανατροπή για τη Λειψία - Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό η Στουτγκάρδη

Παίκτες Λειψίας

i

©Παίκτες Λειψίας/ Bernd Thissen/picture alliance via Getty Images

Νίκη-ανατροπή για τη Λειψία - Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό η Στουτγκάρδη

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:27 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 14.05.2023

Η Λειψία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης με 2-1, για την 32η αγωνιστική της Bundesliga, ενώ νωρίτερα Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Η Λειψία επικράτησε εντός έδρας με 2-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, για την 32η αγωνιστική της Bundesliga. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 60 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η Βέρντερ έμεινε στη 12η θέση με 35 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση στο 70' με τον Λεονάρντο Μπίτενκουρτ με καταπληκτική πρσπάθεια. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση στο ματς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή. 

Χάρη στα γκολ των Ουίλ Όρμπαν και Ντόμινικ Σομποσλάι η Λειψία πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη. 

Σε παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα Στουτγκάρδη και Μπάγιερ Λεβερκούζεν ήρθαν ισόπαλες με 1-1, αφήνοντας και τις δύο ομάδες με «πικρή γεύση». Η Λεβερκούζεν έμεινε πίσω στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού.   

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 57' μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σερού Ζιρασί, και το τελικό 1-1 διαμόρφωσε για τους φιλοξενούμενους στο 70' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Εζέκιελ Παλάσιος.