Τέλος ο Γκλάσνερ από τον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Όλιβερ Γκλάσνερ

i

©SS Twitter

Τέλος ο Γκλάσνερ από τον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε μέσω των socila media ότι δεν θα συνεχίσει με τον Όλιβερ Γκλάσνερ στον πάγκο της ομάδας.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επιβεβαίωσε ότι ο Όλιβερ Γκλάσνερ δεν θα συνεχίσει στη γερμανική ομάδα στο τέλος της σεζόν, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Η αθλητική εξέλιξη και η συνολική απόδοση στο δεύτερο μισό της σεζόν οδήγησαν τον σύλλογο σε αυτή την απόφαση, ανέφερε η Άιντραχτ σε ανακοίνωσή της σήμερα το απόγευμα. 

«Πιστεύουμε ότι μετά από όλες τις εικασίες και επίσης λόγω της αναταραχής γύρω από το προπονητικό επιτελείο τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, η σαφήνεια στο θέμα του μέλλοντος είναι πλέον απαραίτητη προκειμένου να επιτραπεί στον προπονητή και την ομάδα να επικεντρωθούν πλήρως στους στόχους του τη σεζόν και τον τελικό του κυπέλλου», δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Μάρκους Κρέσε

«Ως εκ τούτου, θέλουμε να δουλέψουμε μαζί για τον καλύτερο δυνατό αντίο και να επικεντρωθούμε πλήρως στα τελευταία παιχνίδια». 

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ μίλησε μετά την απόφαση της Άιντραχτ να μην συνεχίσει μαζί του, λέγοντας: «Αποδέχομαι την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου, η οποία μου εξηγήθηκε εύλογα. Οι συζητήσεις με τον Μάρκους Κρέσε και τον (αρχηγό της πρώτης ομάδας ποδοσφαίρου) Τίμο Χάντουργκ ήταν ειλικρινείς, ανοιχτές και δίκαιες, όπως και οι ανταλλαγές μας τα τελευταία χρόνια. 

«Ωστόσο, τώρα δεν είναι η ώρα να πούμε αντίο ή να κοιτάξουμε πίσω. Έχουμε ακόμα μια αποφασιστική αποστολή μπροστά μας και τις επόμενες εβδομάδες θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για έναν σπουδαίο τελικό μαζί στο Βερολίνο και να φέρουμε το Κύπελλο Γερμανίας πίσω στη Φρανκφούρτη».

Ο Γκλάσνερ εντάχθηκε στην Άιντραχτ το 2021 και βοήθησε τον σύλλογο να κερδίσει το Eupora League την περασμένη σεζόν.