Στο στόχαστρο της Γουλβς ο Μαυροπάνος

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

i

©Intime

Στο στόχαστρο της Γουλβς ο Μαυροπάνος

Κώστας Τσιακλής 09:01 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 06.05.2023

Ο κεντρικός αμυντικός της Στουτγκάρδης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, βρίσκεται στα ραντάρ της Γουλβς και ο Έλληνας διεθνής φαίνεται να ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Αγγλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουλβς για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα οι «λύκοι» μπορούν να αποκτήσουν τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό σε τιμή ευκαιρίας αν η Στουγκάρδη υποβιβαστεί από την Bundesliga.

Η Γουλβς είχε ενδιαφερθεί για τον Μαυροπάνο και τον Ιανουάριο (όπως και η Ίντερ) και ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να κάνει εκ νέου κίνηση για τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ιστοσελίδα Fussball Transfers έκανε γνωστό όιι αυτή τη στιγμή ο Μαυροπάνος κοστολογείται με 30 εκατομμύρια ευρώ από τη Στουτγκάρδη ωστόσο αν τελικά αυτή υποβιβαστεί από την Bundesliga τότε η τιμή του θα πέσει στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση ωστόσο οι οπαδοί της επιζητούν την ανακοίνωση του ΜακΆλιστερ
PREMIER LEAGUE

20:17 - 05.05.2023

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση ωστόσο οι οπαδοί της επιζητούν την ανακοίνωση του ΜακΆλιστερ

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση όμως οι οπαδοί της ζητούν άμεσα την ανακοίνωση της απόκτησης του Αλέξις ΜακΆλιστερ από τη Μπράιτον.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Kicker ο Μαυροπάνος ενδιαφέρεται να παίξει σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους ή αν μη τι άλλο να αγωνίζεται στο εξωτερικό και δεν είναι μυστικό πως ο Έλληνας διεθνής θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και στην Premier League. Αυτό το γεγονός δίνει ένα προβάδισμα στη Γουλβς έναντι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Εβάν Εντινγκά που αποχωρεί ως ελεύθερος με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς.

Μετά το διπλό της Σάλκε στην έδρα της Μάιντς (05/05, 2-3), η Στουτγκάρδη βρίσκεται στην 16η θέση της Bundesliga με 28 βαθμούς και είναι σε θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο οι «κόκκινοι» μπορεί στο τέλος της σεζόν να βρεθούν και στη ζώνη του υποβιβασμού αφού βρίσκονται ισόβαθμοι με την 17η Μπόχουμ.

Ο Μαυροπάνος πήγε στη Στουτγκάρδη αρχικά ως δανεικός τον Ιούλιο του 2020 και στη συνέχεια αγοράστηκε με περίπου 3 εκατομμύρια από την Άρσεναλ. Συνολικά με τη γερμανική ομάδα ο 25χρονος στόπερ έχει καταγράψει 85 συμμετοχές, με επτά γκολ και δύο ασίστ. Τη φετινή χρονιά έχει δώσει το παρόν του σε 30 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχει σημειώσει δύο τέρματα ενώ «μοίρασε» και μια ασίστ.