Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση ωστόσο οι οπαδοί της επιζητούν την ανακοίνωση του ΜακΆλιστερ
i

©Sportal (SS Twitter)

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση ωστόσο οι οπαδοί της επιζητούν την ανακοίνωση του ΜακΆλιστερ

Κώστας Τσιακλής 20:17 - 05.05.2023

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση όμως οι οπαδοί της ζητούν άμεσα την ανακοίνωση της απόκτησης του Αλέξις ΜακΆλιστερ από τη Μπράιτον.

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα της εντός έδρας στολή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ωστόσο οι οπαδοί των «κόκκινων» ζητούν την ανακοίνωση της απόκτησης του Αλέξις ΜακΆλιστερ από τη Μπράιτον.

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί ωστόσο η Λίβερπουλ δεν έχασε χρόνο και έγινε η πρώτη Αγγλική ομάδα που παρουσίασε τη νέα της εντός έδρας στολή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η νέα φανέλα των «κόκκινων» είναι εμπνευσμένη από τη σεζόν 1973-1974 και τη χρυσή εποχή του Μπιλ Σάνκλι. Η μόνη διαφορά της νέας φανέλας σε σχέση με τη φετινή είναι οι λευκές γραμμές ψηλά στον λαιμό και στο τέλος των μανικιών.

Οι φίλοι των «κόκκινων» έμαθαν σχετικά νωρίς τηνεμφάνιση με την οποία θα αγωνίζεται η ομάδα τους στο «Άνφιλντ» τη νέα περίοδο όμως ζητούν απεγνωσμένα μέσω των social media να ανακοινωθεί η απόκτηση του Αλέξις ΜακΆλιστερ από τη Μπράιτον.

Την Πέμπτη (04/05) είχε γίνει γνωστό πως η Λίβερπουλ είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, στον οποίο είχε παρουσιάσει το πρότζεκτ και την οικονομική της πρόταση. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι συνομιλίες των δύο πλευρών συνεχίζονται ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία.

Ο ΜακΆλιστερ φαίνεται να αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο πρόσθεσε ότι ο Αργεντινός είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τους «γλάρους» με το τέλος της σεζόν και αυτό θα γίνει γρήγορα δηλαδή τον Μάιο ή τον Ιούνιο.

Μερικά από τα σχόλια που έκαναν την εμφάνιση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν:

«Ανακοινώστε τον ΜακΆλιστερ», «Μπορώ να δω τον ΜακΆλιστερ με αυτή τη φανέλα», «Τώρα δείξτε μου τον ΜακΆλιστερ μέσα σε αυτήν».

Ο ΜακΆλιστερ έχει καταγράψει τη φετινή περίοδο 34 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπράιτον, με απολογισμό 11 γκολ και δύο ασίστ. Επιπλέον ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην εκπληκτική πορεία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στη Μπράιτον στον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (04/05, 1-0), με πέναλτι στο 90+9’.