Πιέζει για Νάγκελσμαν η Τότεναμ - Τι περιμένει ο Γερμανός

Γιούλιαν Νάγκελσμαν

i

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Πιέζει για Νάγκελσμαν η Τότεναμ - Τι περιμένει ο Γερμανός

Κώστας Τσιακλής 19:31 - 05.05.2023

Η Τότεναμ ψάχνει τον νέο της μόνιμο προπονητή και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μοιάζει να έιναι ο εκλεκτός του Ντάνιελ Λέβι. Ο Γερμανός τεχνικός δεν είπε ακόμα το ναι αφού αναμένει ακόμα κάποιες απαντήσεις από τον ισχυρό άντρα των «Σπερς».

Η Τότεναμ ψάχνει ακόμα τον νέο της μόνιμο προπονητή και πλέον φαίνεται να πιέζει όλο και περισσότερο τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να υπογράψει. Από την πλευρά του ο Γερμανός τεχνικός δείχνει να είναι θετικός σε αυτή τη προσέγγιση ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Η σεζόν δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την Τότεναμ αφού η ομάδα του Βορείου Λονδίνου έμεινε χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε τον περασμένο Μάρτιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας αποτέλεσε και ο Κρίστιαν Στελίνι, ο οποίος είχε οριστεί ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Ιταλού.

Πλέον η Τότεναμ πορεύεται με τον Ράιαν Μέισον στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μέχρι το φινάλε της χρονιάς και ταυτόχρονα ψάχνει τον νέο της μόνιμο προπονητή. Ο πρώτος εκλεκτός του Ντάνιελ Λέβι φαίνεται να είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τον οποίο πιέζει όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι δύο πλευρές είχαν συζητήσεις τις προηγούμενες μέρες, με τον Νάγκελσμαν να κρίνει την Τότεναμ ως μια σοβαρή επιλογή αφού την θεωρεί ως έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλη προοπτική.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση καθώς περιμένει να δει το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο για τις μεταγραφές αλλά και ποιος θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου του συλλόγου, μετά την παραίτηση του Φάμπιο Παρατίτσι.

Ο Πλέτενμπεργκ πρόσθεσε στη συνέχεια ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συζητήσεις και όπως καταλαβαίνει ο Νάγκελσμαν χρειάζεται τον χρόνο του για να αποφασίσει τι τελικά θα κάνει. Για τον νεαρό Γερμανό είχε ενδιαφερθεί και η Τσέλσι ωστόσο στους «μπλε» προκρίνεται η περίπτωση του πρώην τεχνικού των «Σπερς», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Νάγκελσμαν απολύθηκε τον Μάρτιο από τη Μπάγερν Μονάχου, στην οποία βρισκόταν από τον Ιούλιο του 2021. Συνολικά κάθισε στον πάγκο των «Βαυαρών» σε 84 αναμετρήσεις και είχε απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και 10 ήττες. Επιπλέον πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2021-2022) και δύο κύπελλα (2021-2022, 2022-2023).