Ο Ουάλντεμαρ Άντον... έκανε αλλαγή τον εαυτό του για να πάει τουαλέτα (vid)

Ο Ουάλντεμαρ Άντον... έκανε αλλαγή τον εαυτό του για να πάει τουαλέτα (vid)

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 21:27 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Ο Ουάλντεμαρ Άντον της Στουτγκάρδης δεν μπόρεσε να μείνει στον αγωνιστικό χώρο και να ολοκληρώσει τον αγώνα, καθώς ένα... έκτακτο περιστατικό τον ανάγκασε να κάνει αλλαγή τον εαυτό του.

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο η φύση δεν... ξηγήθηκε καλά, αυτό είναι τα «έκτακτα περιστατικά» του στομαχιού. Ένα τέτοιο είχε και ο Ουάλντεμαρ Άντον της Στουτγκάρδης, αφού ο ίδιος τα... έπαθε όλα στο ματς εναντίον της Άιντραχτ, για τα ημιτελικά του DFB Pokal.

Απειλούν με θάνατο τον διαιτητή που «κατάπιε» πέναλτι υπέρ της Ντόρτμουντ (vid)
BUNDESLIGA

11:39 - 03.05.2023

Απειλούν με θάνατο τον διαιτητή που «κατάπιε» πέναλτι υπέρ της Ντόρτμουντ (vid)

Ο διαιτητής, Σάσα Στέγκεμαν δέχεται απειλές θανάτου από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ, οι οποίοι είναι έξαλλοι με τον εν λόγω ρέφερι για την απόφασή του να μην καταλογίσει πέναλτι έπειτα από ανατροπή στον Αντεγέμι, στο ματς με την Μπόχουμ.

Πιο αναλυτικά, ο 26χρονος αρχικά γονάτισε στο χλοοτάπητα και όλοι νόμιζαν πως είχε χτυπήσει. Δευτερόλεπτα αργότερα τον πλησίασε ο συμπαίκτης του Γιόσα Φανιομάν προκειμένου δει αν είναι καλά και στη συνέχεια έκανε σήμα στον πάγκο ότι απαιτείται επειγόντως αλλαγή.

Ο λόγος ήταν ότι ο Άντον είχε πόνο στο στομάχι και χρειαζόταν επειγόντως να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ο Ενζό Μιλό ήταν έτοιμος να πάρει τη θέση του και να περάσει μέσα στο παιχνίδι παρόλα αυτά o Γερμανός αμυντικός δεν άντεχε να περιμένει παραπάνω και αναγκάστηκε να αποχωρίσει από μόνος του τρέχοντας για τα αποδυτήρια.