Ο σπίκερ του «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα» στο buzzer beater του Σλούκα «ξαναχτυπά» με επικό βίντεο (vid)
i

/printscreen

Ο σπίκερ του «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα» στο buzzer beater του Σλούκα «ξαναχτυπά» με επικό βίντεο (vid)

Ο Λίαμ Κέινι και ο Τζος Μπετ κάνουν ξανά την περιγραφή που έγινε viral με το απίθανο buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Κώστας Σλούκας «σκότωσε» τη Φενέρμπαχτσε στο βράδυ της Τετάρτης (3/5) στην Πόλη με το απίθανο buzzer beater τρίποντο που πέτυχε σε «νεκρό» χρόνο. Ο Έλληνας γκαρντ των «ερυθρόλευκων» έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της ομάδας του και ο ίδιος έγινε σύνθημα στα χείλη τους. 

Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε ένα από τα καλάθια τη σεζόν και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία των Πειραιωτών, που θα μνημονεύουν πάντα. Χάρη σε αυτό το τρίποντο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 2-1 στη σειρά και στο Game 4 απόψε το βράδυ (5/5,20:45) θα προσπαθήσει να κάνει το 3-1 και να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας

Εκτός από το τρίποντο του «Σλούκι Λουκ» στην ιστορία θα μείνει και η επική περιγραφή του Λίαμ Κέινι που «τρελάθηκε» με τη φάση και αναφώνησε: «Ώπα! Κώστας Σλούκας. Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα».

Το βίντεο με την περιγραφή του Κέινι έγινε viral, όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ και ο ίδιος ο σπίκερ την ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα social media.

Θυμηθείτε τη viral περιγραφή: 

Ο συνάδελφός του Κέινι, Τζος Μπετ φαίνεται ότι ακόμα και αν έχουν περάσει αρκετές ώρες από το winner buzzer beater του Κώστα Σλούκα δεν… χόρτασε να ακούει την επική περιγραφή. Έτσι δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter, στο οποίο τον έχει βάλει να την ξανακάνει. Μάλιστα, ο Μπετ κάνει την παρουσίαση στα ελληνικά, όπου αποκαλεί τον Κέινι «θείο», ενώ στη συνέχεια λέει ότι «αυτός ετοιμάζει τον γύρο» και ότι τρώνε «ελληνικό φαγητό». Στην ανάρτησή του στο Twitter ο Τζος Μπετ γράφει: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! Έλληνες φίλοι του μπάσκετ! Σας άρεσε ο σχολιαστής για το παιχνίδι του Ολυμπιακού; Αυτός είναι ο θείος μου! @LiamCanny».

«Ένιωσα καταπληκτικά! Ήταν ένα σουτ λύτρωσης, 100%. Καθώς έτρεχα πίσω του, είπα «Σε ευχαριστώ, Σλου, σε ευχαριστώ». Τον φίλησα και τον ευχαρίστησα. Ήταν, γενικά, ένα παιχνίδι του Σλούκα. Δεν έκανε μόνο το τελευταίο σουτ. Έπαιξε υπέροχα για όσα λεπτά ήταν στο γήπεδο. Πάσαρε καλά την μπάλα, σούταρε καλά, κυριάρχησε στην επίθεση και έπαιξε και καλή άμυνα. Καταπληκτικός ήταν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο συμπαίκτης του «Σλούκι Λουκ», Τόμας Ουόκαπ για το buzzer beater του στην Κωνσταντινούπολη.