Ο Σλούκας έβαλε το τρίποντο της χρονιάς, αλλά υποκλίθηκε στον Βεζένκοφ: «Στο δικό του τρελάθηκα περισσότερο» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ την Ulker Sports Arena

i

Ολυμπιακός / Facebook

Ο Σλούκας έβαλε το τρίποντο της χρονιάς, αλλά υποκλίθηκε στον Βεζένκοφ: «Στο δικό του τρελάθηκα περισσότερο» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:44 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 04.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας, παρότι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη, στάθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ.

Πριν ο Κώστας Σλούκας πάρει το όπλο του και αναγκάσει σε σιγή την Ulker Sports Arena, εκείνος που είχε «μιλήσει» για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο σταρ του Ολυμπιακού και ο παίκτης ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ να βγει MVP της Euroleague τελείωσε το ματς με 17 πόντους, 8 εκ των οποίων ήρθαν στην τελευταία περίοδο, με το τελευταίο του καλάθι να είναι και τρομακτικά καθοριστικό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε το όπλο του και με ένα απίθανο σουτ στο 39’’ έκανε το 69-69, παρότι η άμυνα της Φενέρ ήταν κρεμασμένη πάνω του.

Στη συνέχεια έκανε και το σκριν που έδωσε στον Σλούκα την ευκαιρία να ξεμαρκαριστεί, ενώ νωρίτερα στο τάιμ άουτ είχε πει στον συμπαίκτη του να πάρει εκείνος την προσπάθεια.

«Ο Σάσα είναι εξαιρετικός σουτέρ... Για άλλους παίκτες αυτό το σουτ δεν είναι καλό, είχε τον αντίπαλο κρεμασμένο πάνω του. Για τον Σάσα είναι σουτ που το βάζει, το έχει βάλει αρκετές φορές. Απλά, τρελάθηκα γιατί ήταν μεγάλο σουτ ισοφάρισης», ανέφερε ο Κώστας Σλούκας για τον Βεζένκοφ, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να αναγνωρίζει έτσι την μεγάλη συνεισφορά του συμπαίκτη του στη νίκη της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός με αυτό τον τρόπο, το μεγάλο σουτ του Σλούκα, έκανε το 2-1 στη σειρά και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο είχε «χάσει» στο Game 2, μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πλέον έχει μπροστά του έναν τελικό, τον οποίο θέλει να πάρει, ώστε να τελειώσει από τώρα την υπόθεση πρόκριση. Παρόλα αυτά, ακόμα και να μην τα καταφέρει, η σειρά θα μετταφερθεί στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που η αρένα θα… βράζει από τον κόσμο, ο οποίος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δει την ομάδα του στο Final 4 του Κάουνας.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα μετά το τέλος του τρίτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε: